0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çarpan suçunu kabul etti onda sorun yok. Bende kasko yok. Servis bana 2000 ila 2300 arası bir fiyat verdi. Fakat karşı tarafın sigorta şirketinin orjinal değil de muadil parça kullanacağını, paranın hepsini ödemeyeceğini söyledi. Eğer kaskom olsaydı orjinal parça takılıp kasko şirketi tüm ücreti karşı tarafın sigorta şirketine rücü ediyormuş. Yani bu sigorta şirketlerinin aldığı yüzde bilmem kaça katlayan zorunlu trafik sigortasının da ne işe yaradığı apaçık ortada. Haram zıkkım olsun diyorum. Allah bin türlü belalarını versin ve gözlerini toprak doyursun. Hem vatandaşı soyun hem de bir işi düzgün yapmayın. Bu sigorta dolandırıcılığının içinde kim var ise hepsinin kolu kırılsın da kırılan kollarının yerine söküp muadil protez kol koysunlar.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ve şoktayım gerçekten. Eşşek gibi para almayı biliyorlar ama. Aha da bu yıl 600 küsür liraya yaptırdım trafik sigortasını. Gerçekten haram zıkkım olsun adi şerefsizler. Ah ulan şu forum kuralları olmasa bir güzel yabancı dilimi konuştururdum ama neyse, anladınız siz onu. 2.000 - 2.300 arası fiyat verdiyse servis yine de iyi diyorum. Kart'a taksit imkanı olur en azından. Tabi sen bilirsin yine de. En azından için rahat eder, çizgisinde olur araba ve garantisi olur. Bir de şu değişen takıntısını anlamıyorum insanlarda. Bırak değişsin çamurluk ya da tampon her neyse işte. Nedir bu takıntı anlamıyorum. İlla ki hasarlı bölgeyi çekiçletip, çektirip, macunlatıp, astarlayıp boyatacak insanımız ve aradan bir kaç ay sonra o macunlu ve boyalı bölge dalgalanma yapacak. Yahu insanlar kalp ameliyatı oluyor, anjiyo oluyor, stent taktırıyor, böbrek nakli yaptırıyor onlarda sorun yok ama şu lanet olası demir yığınları kazaya karışınca aman kaput değişmesin, aman tamponu değiştirme gibi yorumlar sıralanıp duruyor. Pes yahu pes..! Ondan sonra ne bu sinir diye soruyorlar bana. Gel de olma..!