0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim en sağdaki havalandırma kırık, Ufuk bey den sipariş ettim, geldiğinde bakarım nasıl söküleceğine
Hayır henüz gelmedi ama boş zamanımda nasıl olabileceğine bakarımMesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2016, 22:04:45Olmadı beceremedim Sanırım göğsü sökmek gerekecek. Torpidoyu, kablo demetini düzenleyen beyaz plastik parçayı söktüm, havalandırmayı iç taraftan tutan bir vida buldum kısa saplı tornavidayla onu da söktüm ama havalandırma dışarıya doğru çıkmıyor iç tarafa çıkması gerekli bu seferde havalandırma boruları engelliyor. Göğsü tutan vidayı söktüm esnetebilirsem çıkartırım dedim ama nafile olmuyor. Bu işe bir pazar günü donanımlı olarak uğraşmak lazım.
Izgarayı söküp baktınızmı? Ben aldığımda sağ taraf kapatma düğmesi yoktu torpidoyu söktüm düğme içeri düşmüş yerine taktım. Torpidonun ordan sökülüyor olabilir.
Kocaman teşekkürler. Şimdi ben size göre hareket edeceğim. Haftasonu ben de müsait olursam deneyeyim. Ellerinize sağlık. İnşallah kolayca çözeriz. Koskoca döşemeyi dandirik bir ızgara için söküyorsak eğer kulak çınlatılabilir @Yaşar Akgün (20123) bu konuda ne der acaba.
Yaninda acip kapama yuvarlak şey var.oradan açık mi kapalimi.Eğer aciksa ön göstergeler sökülüp baglantilarina bakılır yerinden çıkmış mi ama ilginç ilk defa siz söyledinizLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar ben de 2011 corolla var. teyipin üstündeki sol havalandırma kanalından hava gelmiyor. her hangi bir ayarı var mı acaba . dijital klima bütün mod ları denedim gelmiyor.
Mahmut Bey, havalandırma panelini komple sökmenize gerek yok. Hava yolunu kapatan kapağı ızgarayı söktükten sonra sökebilirsiniz. Izgarayı çıkarın. Kapağı açık konuma getirin. Kanalı biraz genişleterek, kapağı çekince çıkması lazım.