0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar ustalarımdan fikir almak istiyorum. Bugün arabamın sıcak soğuk düğmesi soğuğa doğru dönerken ortalarda takılı kalması nedeniyle bi tanıdığımdan yardım istedim. Torpidoyu söktü, düğmeyi arkadaki kalorifer ünitesinden ayırdı. Boşta iken düğme her iki yönde rahatça hareket etti. Üzgün bi yüzle bana kalorifer kutusunu açmanız lazım dedi. Bunun için göğüs komple inecek dedi. Eğer kutuyu tamir edebilirsek ne mutlu bize dedi. Eğer tamir edemezsek kalorifer kutusunu bulmak zor dedi. Ankarada olmamıza rağmen. Şimdi şu çılgın sorular kafamda.... Bu kutu çıkma kaç lira bulunurmu? Sıfırı ne kadar? Bu işin işçiliği ne kadar? Yani kaç lira sıkışmış. Daha önce başına böyle birşey gelen oldumu. Canım çok sıkıldı bu işe.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence başka bir ustaya daha gösterin.O kalorifer kutusunu çıkartmak kolay iş değil. Ustanın bahsettiği gibi konsol komple sökülecek, tahmin edeceğiniz üzere hiç basit bir işlem değil. Parçalar yerine takılırken tırnakları kırılır, yerine oturmaz, ses yapar vs. vs.Aracınız şu aracın aynısı olacak.Bu araç Toyota Yaris ve evaporatör revizyonu yapılmıştı. Sırf konsol sökümü bile 200-250,00 TL arası bir işçilik.
Bunu toplayan insanlara gıpta ile bakıyorum. Umarım kırılma olmaz açacak kişi arkadaşım dikkat edecektir kendi aracı gibi.E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eli yatkın biriyse söker can sıkmaya değmez, bende göğüsü söktürecektim 2010 yılında sanırım E12 corollamın , servis ozaman 150tl isteyince kendim söktüm komple eli yatkın olan biri için basit bir işlem, tavsiyem akü kutup başını sökmeniz airbagler patlamasın diye ne olur ne olmaz önlem
Öncelikle geçmiş olsun, o kadarda canını sıkma, olacağına varır. Sana iyi bir arkadaşımı tavsiye edebilirim, Şaşmazda elektrikçi. İstersen birde ona göster. Benim direksiyon tıkırtısını da o yaptı, toyotanın göğsünü sökmeye alışkın Öyle parça bulmakta zor değil, eğer ankaralıysan vaktini ayırıp Yıldız sanayiyi baştan sona gez illaki uyguna bulursun.