0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Şehir içi araç kullanıyorsanız 25.000 km balata değişimi için normal bir km. Tabi bitmemiş balata da bu sesi yapıyorsa bir anormallik vardır. Ama Forumdan takip ettiğim kadarıyla bu bahsettiğiniz ses Corollalarda hastalık gibi. Tuncay abinin dediği gibi balataları taşlatırsanız muhtemelen sorununuz hallolur.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gösterge çerçevesinin bulunduğu plastik kısma izolasyon yaptırmama rağmen bozuk yolda ses geliyordu, Salih Karacan arkadaşımızın tavsiyesi ile Antalya Bakırcılar'dan randevu aldım. İzmir'den Antalya'ya gidene kadar ve Antalya'da kullandığım süre içerisinde ses gelmeyince randevuyu iptal ettirdim. Dönüş yolunda aynı yerden ses gelmeye başladı. Ses yapan balataları garantiden değiştirdikten sonra yine ses yapıyordu, 15 gün sonra ilk bakıma götüreceğim bu sefer balatalardan ses gelmiyor diş hekimine gidecek hastanın diş ağrısının geçmesi gibi
Teşekkür ederim hepinize. 25.000 km nin 20.000 km sini uzun yolda ve otobanda yaptım. Dediğim gibi eski aracım 75.000 km de sattığımda balataları sapasağlamdı. Haftaya Mersin'deki servisimle randevu ayarlayıp gideceğim. Ayrıca bozuk yolda gelen göğüsteki, kemerin çıktığı yerdeki ve el askısındaki cızırtılarda baya fazla. Onunla ilgili servis, garanti kapsamında, herhangi bişey uyguluyor mu?
arkadaşlar selam aracım 450 km de önden uğultuya benzer ses geliyo bir de geri gelirkene ses var acaba 1000 bakım damı gideyim yoksa hemenmı
bu gün servise gittim test sürüşüne çıktık o sesi arkadaş ta duydu şanzımanla alakalı frekans sesi dedi arkadaşlar sizce normal midir