Gönderen Konu: Toyota Türkiye Promosyon  (Okunma sayısı 1369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1500
  • Model Yılı: '15
  • 14 kere teşekkür etti
Toyota Türkiye Promosyon
« : Nisan 11, 2016, 18:00:17 »
23 Kasım 2015 tarihinde 1.33 Corolla Life model Arabami 54250 TL ye MİCİLAR Adanadan satın aldım.Aksesuar olarak sis farı ,tampon köşe koruyucu ve yan bant satın aldım.İşçilik ücreti alınmayacağını Hakan denen Satış muduru söylemesine rağmen 1 gün sonra Arabami teslim aldigimda 226 TL işçilik ücreti alındı.Odedigim toplam ücret 55700 oldu..1 hafta sonra arabanın fiyatı 52500 e dustu.Neyse bu benim şanssızlığım.MİCİLARdan Sağlam kazık yedim.Aksesuarlarin faturasini dahi 17 tl kargo ucreti karsiliginda yolladilar.Arabayi aldigim tarih 23 Kasim ,aksesuarlarin fatura tarihi 25 Kasim .Pek bilgim yok ama sanirim vergiden oturu aksesuar fatura tarihini 25 Kasım olarak göstermişler.Hukuki olarak ne yapabilirim bilmiyorum ama arastiracagim.Suçlu,cahil olan benim.Arabayi  teslim aldigimda tum faturalari almaliydim.Muhtesem bir Musteri ilişkileri var yazık.Toyota Türkiye'ye  şikayetimi ilettim.Promosyon ürünlerini gonderecegini söyleyerek özür dilediler.4 ay sonra sozlerini tutarak hediyelerini gönderdiler.Tabii  kendilerini 3 kez facebook ve mail uzerinden verdikleri sozu hatirlattiktan sonra.Takvim,1 adet kalem, 1 adet anahtarlık ve ajanda gonderdiler.Toyota Türkiye'ye gösterdiği bu comertlikten oturu tesekkur ederim.Aldığım ilk arabamdi.Çok sogudum arabamdan.

Toyota Club Türkiye

Toyota Türkiye Promosyon
« : Nisan 11, 2016, 18:00:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 306 kere teşekkür etti
  • 336 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Türkiye Promosyon
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2016, 18:06:12 »
23 Kasım 2015 tarihinde 1.33 Corolla Life model Arabami 54250 TL ye MİCİLAR Adanadan satın aldım.Aksesuar olarak sis farı ,tampon köşe koruyucu ve yan bant satın aldım.İşçilik ücreti alınmayacağını Hakan denen Satış muduru söylemesine rağmen 1 gün sonra Arabami teslim aldigimda 226 TL işçilik ücreti alındı.Odedigim toplam ücret 55700 oldu..1 hafta sonra arabanın fiyatı 52500 e dustu.Neyse bu benim şanssızlığım.MİCİLARdan Sağlam kazık yedim.Aksesuarlarin faturasini dahi 17 tl kargo ucreti karsiliginda yolladilar.Arabayi aldigim tarih 23 Kasim ,aksesuarlarin fatura tarihi 25 Kasim .Pek bilgim yok ama sanirim vergiden oturu aksesuar fatura tarihini 25 Kasım olarak göstermişler.Hukuki olarak ne yapabilirim bilmiyorum ama arastiracagim.Suçlu,cahil olan benim.Arabayi  teslim aldigimda tum faturalari almaliydim.Muhtesem bir Musteri ilişkileri var yazık.Toyota Türkiye'ye  şikayetimi ilettim.Promosyon ürünlerini gonderecegini söyleyerek özür dilediler.4 ay sonra sozlerini tutarak hediyelerini gönderdiler.Tabii  kendilerini 3 kez facebook ve mail uzerinden verdikleri sozu hatirlattiktan sonra.Takvim,1 adet kalem, 1 adet anahtarlık ve ajanda gonderdiler.Toyota Türkiye'ye gösterdiği bu comertlikten oturu tesekkur ederim.Aldığım ilk arabamdi.Çok sogudum arabamdan.
bir arkadaş sanırsam japonya'ya mail atmıştı. oraya yazsaydın sorunun daha çabuk hallolurdu  :argh:
2019 Mondeo 1.5 Ecoboost (Prins VSİ-3 DI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2016, 18:09:18 »
Gecmis olsun . Hocam siz de cok ara bir tarihte araba almissiniz. Yil sonu indirimleri her daim olan indirimler. 50 51 e alan var di 1.33 cirollalari. Ayrica Yanilmiyorsam Agustos ayinda felan 57 bini gormustu 1.33 Corollalar.  Ben de eger bir daha araba alirsam yil sonu kampanyalarindan yararlanmayi ve 1 ocak teslimli araba alip mtv odememeyi dusunuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2016, 18:15:53 »
Gerçekten kötü olmuş, bu tarz anlaşmaları her zaman yazılı yapmakta fayda var, ben aracı alırken 10.000 bakımında işçilik ve bir kaç değişecek standart parçanın ücretini almayacaklarını söylediler. Yazılı olarak aldım ellerinden.
Vergi kaçırma gibi bir durumları da olmamış, aynı fatura dönemi içerisinde kesmişler ayrıca fatura ne kadar dı bilmiyorum ama ondan da kaçmazlar heralde !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 1500
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2016, 18:57:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2016, 20:32:47 »
Valla büyük hediye göndermişler zahmet etmisler.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla