23 Kasım 2015 tarihinde 1.33 Corolla Life model Arabami 54250 TL ye MİCİLAR Adanadan satın aldım.Aksesuar olarak sis farı ,tampon köşe koruyucu ve yan bant satın aldım.İşçilik ücreti alınmayacağını Hakan denen Satış muduru söylemesine rağmen 1 gün sonra Arabami teslim aldigimda 226 TL işçilik ücreti alındı.Odedigim toplam ücret 55700 oldu..1 hafta sonra arabanın fiyatı 52500 e dustu.Neyse bu benim şanssızlığım.MİCİLARdan Sağlam kazık yedim.Aksesuarlarin faturasini dahi 17 tl kargo ucreti karsiliginda yolladilar.Arabayi aldigim tarih 23 Kasim ,aksesuarlarin fatura tarihi 25 Kasim .Pek bilgim yok ama sanirim vergiden oturu aksesuar fatura tarihini 25 Kasım olarak göstermişler.Hukuki olarak ne yapabilirim bilmiyorum ama arastiracagim.Suçlu,cahil olan benim.Arabayi teslim aldigimda tum faturalari almaliydim.Muhtesem bir Musteri ilişkileri var yazık.Toyota Türkiye'ye şikayetimi ilettim.Promosyon ürünlerini gonderecegini söyleyerek özür dilediler.4 ay sonra sozlerini tutarak hediyelerini gönderdiler.Tabii kendilerini 3 kez facebook ve mail uzerinden verdikleri sozu hatirlattiktan sonra.Takvim,1 adet kalem, 1 adet anahtarlık ve ajanda gonderdiler.Toyota Türkiye'ye gösterdiği bu comertlikten oturu tesekkur ederim.Aldığım ilk arabamdi.Çok sogudum arabamdan.