0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sorun benimde başıma geldi motoru yenilemek zorunda kaldık ama bu lağ yambasından hala çözemedik. Şu an yeni motorda hala yanıyor. Motoru toplarken Aisin yağ pompası aldım 150 liraya inanamadım 250 lira satış fiyatı başta uyanamadık. Kutusu filan aisin olunca @Ufuk Sönmez (16363) bey fiyat hakkında aydınlatır inşallah. Samsundan oto japondan aldım. @Anıl Köksal Bayburt (3104) buranın orjinal kutudan farklı ürün çıktığıyla şikayetlerini söyledi aldıktan sonrada. İşin açıkçası geç uyandık 150tlye aisin mı satarlar hala bu sorunun cevabı yok. Halada sizin gibi yanıyor 1700 devirde sönüyor motor sıcakken yanmıyor. Yağ filtresini de almıştım motor sıfırlamadan o zamanda yandı. Şimdi mevzu filtre değil gibi geliyor bana.
Yağ lambası anında sönen arabamı varmış ? Varsada ben bilmiyorum Eğer marş süresi uzunsa hemen söner ama anında alırsa 1 2 saniye sonra söner. En çok 3 5 saniye alır ki bence zaman uzadıkça bir yerlerde sorun var demektir. Yağı kartelden çekip filtreden geçirip müşüre ulaştırmak zaman alıyor. Olayın hepsi bu , heyecana gerek yok
Barış bey, ürünün fiyatı ile ürünün orjinalliğini anlamak mümkün değil, hak verirsiniz ki "sahte ürün" satabilecek kadar ahlaksız olan adamın aptal olması pek mümkün değil.Motor yapılırken yağ süzgeci ve yağ basınç müşürü de kontrol edildi mi?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı sorunu yaşamıştım. servisten gidip orjinal yağ filtresi aldım ve değiştirdim. sorun halloldu.
Sorununuz muhtemelen yağ basınç müşürü ile ilgili ancak ufak bir araştırma sonucu "JKP Filtre" konusunda teknik bir detay bulamadım, şahsi fikrim aracınızda kalitesini ıspatlamış ürünler kullanırsanız maddi açıdan menfaatinize olur.
Ufuk abi bakimi yeni (servis bakimi)bi 1.6 dizel aracta yag lambasinin arac sogukken çalistirinca 2-3 saniye gec sonmesinin bi mahsuru var midir?