0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat abi gel İzmir'de yaptıralım dedim sana yok dinlemedin bile. Ufuğun İzmir'de yönlendirdiği yere gittim ve gideceğim artık,ötesi yok; hele yetkili servis bakım maceramdan sonra ki detaylı biliyorsun konuyu.Neyse gelmiş geçmiş olsun,kazasız belasız inşallah.
Disardan ilk konuyu okuyacak kisi bu kadar hadisenin tem serviste oldugunu düşünebilir.Ama olay denizli de baska bir yerde geciyor.Murat abi az da para almamislar.Sanziman motor yagi ve fren hidroligine 150 tl.Aynisinin daha fazlasini ben gecen sene versoda antifiriz direksiyon hidroligi buji de degismisti 80 binde ben 80 lira iscilik vermistimLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynisinin daha fazlasini ben gecen sene versoda antifiriz direksiyon hidroligi buji de degismisti 80 binde ben 80 lira iscilik vermistim
Kayınçoya bugün 50 TL yi iade etmişler. 100 TL ye indi benim işçilik. Ama sorun parası değildi benim için, isterlerse bedava yapsınlar oradaki o tutum davranış iş anlayışı hiçte memnun etmedi beni.NOT: Arkadaşlar konu TEM OTO ama benim bu mesajlarımın TEM oto ile alakası yok DENİZLİ de bir firma.
İade nerede var hocam? Denizli'ye geleyim mi?
Yok be Aytaç aman diyeyim gelme buralara araba işi için, öpüyorlar sonra muameleden keyif aldılarsa iade ediyorlar hahahahha Sen istanbuldan Antalya ya mı geçtin artık? Hayırdır? Valla İstanbulda olsam parasına puluna değil güvenilir ellere bırakmanın rahatlığı ile Tem Oto ya giderdim herhalde. Ha ben giderdim de on lar beni bir daha isterlermiydi onu bilemem