0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lanet yer orası, girmedik şey yok Orta konsolu sökmek basit aslında abi. Söküp de oradaki pislikleri de temizleyebilirsin.
Bu işin kolayı var 3 ayaklı parça tutucu var bununla o parayı oradan alabilirsiniz.
Bozuk para düştüğünde el freni inik vaziyette ise sıkışmaz, çekik vaziyette ise bir kere indirip çekebildiyseniz yine sıkışmaz.Ek olarak sol ön koltuğun altını kontrol edebilir misiniz ?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
indirip kaldırdım sıkışıklık yok. ama sonra sarsıntıdan sıkıştırma ihtimali var mı?
Hemen hemen imkansız.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 2006 verso varken en az 4 kez bendede oraya girdi.versonun ki kolay sökülüyordu.Bende söküp çıkarıyordum.Hatta ilk actigimda kumbaraya yakindi Bende sizin gibi dişli para sıkışma gibi kafama taktim ama öncesindende çok kaçmış takilma gibi bir ihtimal ufugun dedigi gibi zayif.nedeni ise dislinin arasina girmesi zor.disli aralari genis.sonra dusen para zeminde kaliyor.ordan disliye geri girmesi imkansız.rahat olun sizin aracta daha zor oranin sökülmesi.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi