Yanilmiuorsam Bu siteden tekli satis yapılmıyor.
Zaten ilandaki vatandaş toptancı istediğiniz adete göre fiyat veriyor. Siz aliexpress sitesinden bakin.
bi garip geldi bana teybin görüntüsü dediğiniz gibi sağ tarafta eksik göstergeler var.
Eğer böyle bi multimedya almak istiyorsanız daha once kendi korollama aldığım fakat aracimi sattigim için hiç kullanmadığım 9 inç 3gli Wifi li 4.4.4 android 1 gb ramli gece goruslu geri kamera digital tv izleme ozelligi olan multimedya var elimde. Satılıklar bölümünde ilanı var ilgilenirseniz fiyatta güzellik yaparım.
Eyup bey, tesekkur ederim. Sizin cihaz özellikleri cok iyi ama Ben biraz daha ucuz birseyler bakıyorum. Yine de cok sagolun
Eyup bey, tesekkur ederim. Sizin cihaz özellikleri cok iyi ama Ben biraz daha ucuz birseyler bakıyorum. Yine de cok sagolun
Hocam bu tarz cihazlarda ucuza kacilirsa insani kiriza sokar sekilde calisan cihaza denk gelebilirsiniz. Goruntuleri ayni ama islev olarak cok dandik urunler var.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu tarz cihazlarda ucuza kacilirsa insani kiriza sokar sekilde calisan cihaza denk gelebilirsiniz. Goruntuleri ayni ama islev olarak cok dandik urunler var.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle mehmet özellikle dokunmatikleri çok sert oluyor ve gec açılıp geç kapanıyor. Menu gecisleri çok yavaş bi yeri tikliyorsun bekliyorsun acilmiyor tekrar basiyosun bu sefer başka bi yere giriyor adamı çıldırtıyor.
Halil abi almayı düşünürsen 1500'e bırakırım. Zaten şuan en piyasada sıradan 7 inc olanlar bile 1000 ile 1200 arası. Tabi yine sen bilirsin.