merhaba, yeni aldıgım 2006 rav 4 aracımla bende aranıza katıldım bir kaç sorunum var, geçmiş konulara baktım ama bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim:)
1) sürücü koltugu elektrikli, son zamanlarda ileri geri yaparken kalın bir sürtme sesi gelmekte, bunu nasıl çözebilirim?
2) bagajdan veya stepne kapagından gelen bir ses var, araba herhangi bir şekilde sarsıldıgında sürekli vik vik vik ses geliyor ve rahatsız edici,muhtemelen stepneden geliyor bunu nasıl çözebiliriz? daha önceki mesajlarda birisi kauçukla kapladım demiş ama neresini nasıl kapladıgı ile ilgili bir mesaj göremedim, bir de bütün camlar tam kapalı oldugu halde cam çarpma sesi duyuyorum sanırım sol arkadan geliyor, bunun çözümü nedir?
3) tam emin değilim ama bazen gaza basarken çok kısa süreliğine araç boşta gaza basmışım gibi gaz sesi yapıp ondan sonra devir alıyor gibime geliyor, bu normalmidir?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2016, 11:30:29
bir şey daha vardı unuttum, geçen gün yolda giderken aniden fren uyarıları yandı ve abs yi kontrol et freni kontrol et diye ekranda uyarı verdi, uzun bir süre uyarı gitmedi, daha sonra arabayı stop ettim bir süre sonra çalıştırdığımda uyarı yoktu ve bir daha yapmadı fren disklerim ya taşlatmam ya da değiştirmem gerekiyor alırken öyle demişlerdi acaba bundan kaynaklı mı sorun?
Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2016, 11:33:33
hazır elim değmişken şunu da sorayım, araç hareket etmeye başladığında kapıların otomatik kitlenmesini istiyorum ama bu özellik var mı rav 4 te?