0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey teşekkür ederim tamda anlatmaya çalıştığım parça manifolt çıkışının olduğu yerden geliyor ses muhtemel köyde toprak yolda giderken toprak parçası çarpmıştı aslında şiddetli bir çarpma değil sürekli bu tarz çarpmalar oluyor ama ilk defa böyle bir durum oldu
@Murat Köse (28015) abi sende ortalığı ateşe verme abi
O kısım devamlı böyle sürtecekse eğer ileride köye gittiğinde saçtan bir muhafaza yaptır kafan rahat eder
Abi ne yaptın? elin mühendisi ısıyı tabana vermesin diye izalatör yaptırmış, sen sacı kesip koydun direk
Murat abi bu lpg ışıkları niye dans eder gibi yanıyor .Sabah ilk çalıştırdım 3 lamba yanıyor yola düştüm rampa aşağı inerken 2 ye akabinde bire düştü düzlükte geri 3 e çıktı . Durumdan kıllandım arka depodaki ibreye baktım yarım depodan fazla gaz var . İlk lpg aldığımda 50-60 km aralıkla sırayla sönmüştü .Şimdi niye anormal çalışıyor . Bu fazla lpg bastıklarından dolayı mı yoksa daha ilk seferde bizim şamandırayı bozdular mı yoksa . Bu kadar soruna alışkın değilim ben 3 senedir yag değişimi hariç sanayi yüzü görmedim ben