0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne corolla ne de civic de ESP bulunmamaktadır arkadaşım..ESP dediğin EBD olabilir mi? [/quote] kısaltmalardan pek anlamam ama olabilir. bende başka bir yerden baktım. başka bir konuda da arkadışın biri çorolla ile civic i karşılaştırmış corolla baya önde. ozaman pedere demeli boşuna honda ya bakmasın corolla arasın. bide ikna edebilirsem sport hb aldırsam ama nerde. bagajı küçük diye hb almıyo. bizim bagajı görseniz babamı anlarsınız.bagajda yok yok. yangın söndürücü+pompa+ilk yardım seti+trafik seti+araba yıkamak için kova+takım çantsı+yoldaki bağzı odunları yontmak için balta+mont(yağmurda karda filan lazım oluyo, olmaz demeyin geçen kış kar altında o montla zincir taktım) bukadar.buda fotoğrafı.
2003-2005 arası Civic almak çok mantıklı değil bana göre, sıfır alacaz deseydin kesinlikle yeni kasa Civic derdim ancak belirttiğin modellerde Corolla Sol en mantıklısı.[/quote]+1 Kesinlikle...
bence de civic manasız kesinlikle esp yok hiçbirinde yani bi de ben mi çok cahilim toyota'da 1.6 90hp motor var mı?? [/quote] ben de inanmadım bilgileri aldığım yer baya yanlış bilgiler vermiş. güvenilirliği yok. bu nedenle bilgileri siliyorum kafa karıştırmasın.