Emeğine sağlık video kalesi anlatım sekli ve işçilik Çok iyi olmuş
Elinize emeğinize sağlık bu uygulamayı life modeline yapmak mümkün mü acaba
Emre bey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, yeni aldığım Corolla advance modelinde bu donanım mevcut,fakat bu uygulamanın ileride oluşacak muhtemel arızalara zemin hazırlayacağı kanaatindeyim.şöyleki,ayna gövdesi plastik olduğundan çabuk deforme olabilir,sürekli "aç-kapa" dan dolayı motor arızası çıkabilir,ayrıca aküden gereksiz enerji çektiğinden akü ömrünü kısaltabilir.....gibi endişelerim var.
Bunun yerine kumanda üzerine konulacak ayrı bir buton ile uygulama özelliştirilebilirdi kanaatindeyim.
Tetik 3 mü 2 mi? Ben mi yanlış montajladım diye şüphe ettim şuan
Biz yok diye şikayet ediyorduk. Adamlar yaptılar. Bu sefer var diye şikayet var
ayna değilde avensise cam kapama modulü olsa hemen yaptırcam
merhaba,Kaan bey benim bu donanım "var"diye herhangibir şikayetim yok,kullanım ile ilgili endişelerim var.Örneğin hız sabitleyici,otomatik yanan far,yağmur sensörü vb.ihtiyati donanımlardır,arzu eden kullanır,arzu etmeyen kullanmaz.Siz her marşa bastığınızda bu donanımlar çalışmıyorki,isterseniz devreye alırsınız,ama ayna modülü her kapılar kilitlenip açıldığında aynaları açıp kapatıyor.Dolayısıyla arıza riski de artıyor.
Eğer bu donanımı iptal ederek,kişiselleştirme imkanı varsa yardımcı olursanız sevinirim.selamlar
Açıkçası bende 2 tetikli beklerken 3 tetikli geldi.
Bazi arkadaslarda 2 tetikli gelmis anladigimca ve aynalar sadece kontak açınca açılıyo ve bendeki modul kapilari da acinca açılıyor, sizdeki nasıl çalışıyor?
Mesaj Birleştirildi: 03 Nis, 2016 18:01
merhaba,Kaan bey benim bu donanım "var"diye herhangibir şikayetim yok,kullanım ile ilgili endişelerim var.Örneğin hız sabitleyici,otomatik yanan far,yağmur sensörü vb.ihtiyati donanımlardır,arzu eden kullanır,arzu etmeyen kullanmaz.Siz her marşa bastığınızda bu donanımlar çalışmıyorki,isterseniz devreye alırsınız,ama ayna modülü her kapılar kilitlenip açıldığında aynaları açıp kapatıyor.Dolayısıyla arıza riski de artıyor.
Eğer bu donanımı iptal ederek,kişiselleştirme imkanı varsa yardımcı olursanız sevinirim.selamlar
Video da gördüyseniz kapi açılma sinyali ayri kablo ve sokette. Isterseniz bu kablo uzerinden yapacaginiz bir switch yardimi ile istediginiz zaman aynalarin kapilar acilinca acilan veya kontak acilinca acilan seklinde de yapabilirsiniz.
Benim araçta da var Aralık çıkışlı, corolla,lakin şöyle bir durum var,örneğin kilitleyince katlanmasını istemiyorum,bunun için bir seçenek koymaları güzel olurdu, ama şunu denedim ilk önce kontak açıkken icerden dugmeye basıp katladiginizda, sonra araçtan inip kilitlediginizde ve sonra tekrar kapıları açtığınızda aynalar halen kapalı kalmaya devam ediyor.
Benim araçta da var Aralık çıkışlı, corolla,lakin şöyle bir durum var,örneğin kilitleyince katlanmasını istemiyorum,bunun için bir seçenek koymaları güzel olurdu, ama şunu denedim ilk önce kontak açıkken icerden dugmeye basıp katladiginizda, sonra araçtan inip kilitlediginizde ve sonra tekrar kapıları açtığınızda aynalar halen kapalı kalmaya devam ediyor.
Manuel olarak icerideki dügmeden kapatınca modül devre dışı kalıyor.
Aslında aynaları kapatmak için 2 kere kapı kilitleme tuşuna basıldığında kapansa daha iyi olurdu. Aynalar olur olmadik Sürekli aç kapa yapılmazdi uzun süreli park edildiğinde yada riskli olan yerlerde kapatılırdı aynalar. Yada 1 kere kapı kilitleme tuşuna basınca kapıları kilitleme 2. Defa kapı kilitleme tuşuna uzun basılı tutunca aynalar ile açık kalan camları kapatan bi modül olaymış çok iyi olurmuş.
Bende sipariş verdim şu 2tetikli olandan kontak acilınca açılılan modelden gelsin hemen montajı uygulayacagım
Ayna katlamayı iptal etmek için ayna katlama tuşuna ve yukarı yada sağ ok tuşuna aynı anda 3 saniye basınca devreden çıkartıyor olması lazım
Zafer bey iki tetikli olan modul hangisi 3 tetikli nasil oluyor
Toyota COROLLA için orijinal araç yan ayna katlama kiti (08-13) otomatik katlanır ayna modülü ücretsiz & Hızlı kargo
http://s.aliexpress.com/FNFVnUf6(from AliExpress Android)
Aynen o paylaştığın modül 2tetikli
İki tetiklide aynalar kilitleyince kapanıyor. Kontağı açınca açılıyor
Üç tetiklide aynlar kilitleyince kapanıyor. Kilidi açınca açılıyor
Zafer bey teşekkürler Kaan cim sağol canim Bakale polisaj makinesi ped pasta cila wax bilmem ne bayağı sey aldim.Sen tansel aga yi taniyodun bir gün gidip öğrenelim .
Zafer bey teşekkürler Kaan cim sağol canim Bakale polisaj makinesi ped pasta cila wax bilmem ne bayağı sey aldim.Sen tansel aga yi taniyodun bir gün gidip öğrenelim .
Ben az buçuk tecrübe ettim sayılır abi
Life model için hesaplı bir uygulama yok demi
Ayna katlamayı iptal etmek için ayna katlama tuşuna ve yukarı yada sağ ok tuşuna aynı anda 3 saniye basınca devreden çıkartıyor olması lazım
Kaan bu 2015 haziran sonrası üretilenlerde mi? Yani orjinal ayna katlama olarak gelenlerde mi? Ben kitapcıkda böyle bir bilgiye rastlamadım. Bir denemek lazım.
Aydın bey,Kaan beyin verdiği bilgiyi servis bugün teyit etti,şöyleki; içerideki ayna modül butonu ile sağ-sol ayar butonuna aynı anda asgari 3-4 saniye basıp modül devre dışına bırakılıyor,aynı işlem tekrar yapıldığında orijinal konumuna dönüyormuş.
Ben aracın kitapçığını inceledim,ancak aşağıda belirteceğim konularda açıklayıcı bilgi göremedim.
1-Curise control ünitesi devreye alma,işlev ve devreden çıkarma,
2-otomatik far sensörü,yağmur sensörü devreye alma -çıkarma,
3-yokuş kalkış desteği uygulama,
4-ayna modülü devreye alma,çıkarma,
İlk etapta aklıma gelenler bunlar,bereket aracı tanıtan görevli bu konularda yüzeysel bilgi verdi de araca yabancı kalmadım,