Gönderen Konu: Konyada konaklamma  (Okunma sayısı 1200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '06
  • 7 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Konyada konaklamma
« : Nisan 01, 2016, 12:23:09 »
degerli tct uyeleri
8-10 nisan tarihlerinde konya yolu gorundu.bir dost ziyareti.tabi hazir gitmisken gezi ve konya ya ozgu tatlar icin 2 gece konaklama planlandi.guzergah ve gezilecek yerler planlandi fakat konaklama icin temiz bir otel vb.ariyorum.
 4 kisilik bir aile icin yer tavsiyesi ve onerisinde bulunabilecek arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.
syg.
Otomobilleri iyi,kötü diye ayırmayın. Herbiri farklı bir amaç için üretilmiştir. Onları iyi ve kötü kullananlar vardır.

Toyota Club Türkiye

Konyada konaklamma
« : Nisan 01, 2016, 12:23:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
Ynt: Konyada konaklamma
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2016, 13:19:39 »
Merhaba Nihat Bey,

Eski Konya'lı yeni Karaman'lı ve aynı zamanda Selçuk Üniversitesi mezunu olarak, benim okuduğum dönemlerde Konya'nın en nitelikli oteli Dündar Otel'di.
Tabii 20 sene öncesinden bahsediyorum. Şu anda büyüklü küçüklü birçok otel açıldı. Nasıldır bilmiyorum. Gittiğiniz zaman Mevlana Müzesi çevresindeki otellere bizzat bakıp beğendiğiniz birinde kalabilirsiniz. Zira bu mevsimde yer sıkıntısı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2016, 13:23:07 »
Hocam ben öğretmenevinde kalmıştım. Alaattin tepesinin oradaki hariç diğer öğretmenevleri yeni ve kalınabilir. Üniversite yıllarım Konya'da geçti ve etli ekmeği farklı farklı yerlerde yedim. İçlerinden en iyisi bana göre Mevlana caddesi üzerinde şifa lokantasının oradan içeri girerken hemen soldaki etli ekmek yapan yerdi. ismini unuttum, ancak bilen varsa söyleyebilir. Bir de Mevlana Türbesi'nin arkasında Gülbahçe Konya Mutfağı'nın yemeklerini her zaman çok sevmişimdir. İsterseniz ailecek yemek yiyebileceğiniz özel odalarda, isterseniz Mevlana manzaralı terasta isterseniz de içerde yemek yiyebilirsiniz. Mesela yarın Konya'ya gitsem orada mutlaka bir öğün yemeyi planlarım :) Gezilecek yer olarak Mevlana Türbesi, Şemsi Tebrizi Türbesi, Alaattin Tepesi ve Camii, Meram Bağları, Sille benim aklıma gelenler. Yeni alışveriş merkezleri vb açıldığını duydum ancak hiç gitme fırsatım olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '24
  • 15 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2016, 14:34:17 »
bahsedilen etlekmek yeri bolu lokantası..

vedat milor'ün programında var, ayrıca kadınlar pazarındaki yağlı somunu da tatmak lazım (ben bilmiyordum mesela, plana ekledim)

https://www.youtube.com/watch?v=gM0zLFzEHCw

ali baba'da da fırın kebap mutlaka, kaçırmayın...

https://www.youtube.com/watch?v=8Jz0tYHr8T4