0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kaza bela vermesin kardeşim..
"Mitsubishi nası bişi" reklamı aklıma geldi bi an maşallah hayırlı uğurlu olsun artık karizmanızdan geçilmez Protonlarda da bu motor mu vardı? Yanlış mı biliyorum?
Motor hakkında pek bir bilgim yok fakat şanzımanın renoyla beraber yapıldığını biliyorum.
amin kardeşim cümlemize.Görüşmeyeli uzun zaman oldu
Maşallah temiz araca benziyor Allah kaza bela vermesin güle güle kullan .Japon olsun çamurdan olsun
Kaan o reklamlardaki sen misin yoksa ? Hakikaten ülkemizde hak ettiği değeri göremeyen bir marka Mitsubishi (tıpkı Mazda ve Subaru gibi), diğerleri gibi en büyük sorunları temsil eden distribütörler.Mesaj Birleştirildi: Nisan 01, 2016, 11:47:51Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin, motor yanlış hatırlamıyorsam 4G61 kodlu olması lazım hatta Japonya'da 150hp'lik bir Turbo versiyonu da mevcut. Bir zamanlar Hyundai Elantra'da da kullanılıyordu aynı motor.
Ramazan hoşgeldin. Arabanın rengi gerçekten çok güzel. Aynı renk Carevelle bakıyorum bende.Bu arada kalıcı mısın gidici misin?
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
Protonlarda da bu motor mu vardı? Yanlış mı biliyorum?
Sen ilkokuldan ortaokula geçtiğinde ilkokulda ki bütün arkadaşlarınla beraber aynı sınıfta okumaya devam mı ettiniz? Tabiiki de hayır. Ahmet'in ya da Mehmet'in foruma girmemesi senin girmemen için bir neden olmamalı. Bak seni seven Özcan abin hala burada ve konu açtığını görünce mutlu oldum. Yeni birçok değerli arkadaşlar aramıza katıldı. Bu arada Facebook'tan gördüğüm kadarıyla evlenmişsin galiba
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Japon'un farkı yıllar geçtikçe hissediliyor.Arabanın renginin de maşallahı var.Arkadaş MITSUBISHI Yetkili servisinde çalışıyor, parça konusunda biraz sıkıntılı diye biliyorum. Geçen yıl sizinkinin bir alt kasası CARISMA'ya far bulmak için 2 hafta beklemişlerdi.Şu MITSUBUSHI'nin araba üretip, ardından o model üzerinden elini ayağını çekmesini, bizim buranın tabiriyle şopar çocuklarını doğurup doğurup sokağa salmaya benzetiyorum. Daha kaç yaşında arabalar ki parçası bulunmuyor ? Suçlu TEMSA mı yoksa MITSUBISHI mi bilinmez.Ben de PROTON ile aynı motor diye biliyorum KAAN. EMRE'yle 2 hafta önce muhabbeti geçmişti, o PROTON ile aynı motora sahip demişti.
Kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan . Bizde 2006 ile 2009 arası 2001 model carisma kullandık . Bizimki 1.8 gdi elegance otomatik ti ve çok memnunduk . Tek şikayet ettiğimiz nokta farların aydınlatma performansı biraz düşüktü .
Hayirli olsun Ramo
Mahmut abim güzel insan iyi dileklerin için teşekkürler inan arabayı daha hiç keşfemedim aldığım günün ertesi günü sınavlarım başladı iş güç derken henüz hiç bir şey farketmiş değilim