0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Simdi 120 ye ayarladiniz gaza fazla bastiniz araç hizlanmiyormu devir artmiyormu. Bunlar olmuyorsa gaz pedali bosami düşüyor yoldaki mantigini anlamaya calisiyorum. 120 yi hic mi geçmiyor yada geçip uyarimi veriyor
Aliexpresten direksiyon üst kismi tuştakimi ssiparişiverdim. 60 $ satici stokta yok 15 gun sonra elimde olur dedi. Bende tamam dedim. Muhtemelen 45-50 gün sonra gelecek. Tuslarda speed limiter var. Şimdiden ogreniyim.
Tuşlarda varda acaba arabada böyle bir özellik var mı? Yada o tuşa gelen bir kablo mevcutmu arabada bunu da bilmek lazım.
Tekin bey ciddimisiniz sakami. simdi yolda gidiyorum limit 110 yaptim normal araci kullanmaya devam ediyorum 70-90-80-105-110 diyorum ve gazida ezmeye devam ediyorum. İste burada soru basliyor, ben yavaşça gazlasamda gaza tepki mi gelmiyor, yoksa araç hizlanmadigi için pedaldaki basincin sonucu nereye gidiyor.
Daha hiç denemedim, fırsat kolluyorum.
bana saçma geliyor hız sabitleyici, özellikle CC varken.amaç gaza basarken hızı sabitlemek, yada hız sabitken gaza basabilmek gaza basarak hızımın sabit olmasını istiyorum , istiyorum evet , delimiyim yahu , arabanın doğasında var gaza basınca gitmesi , ama ben gaza basınca gitmesin istiyorum CC bu işi gaza basmadan yapıyor zaten , hem ayağını çekince de araç gitmeye devam ediyor.bi tuhaf icat ayrıca yokuş aşağı giderken hızı sabitleyememesi insanın gözünün devamlı ibrede olmasına neden oluyor
Hız Sabitleyici değil zaten Hız Sınırlayıcı.CC den daha aktif kullanıyorum çünkü CC gibi debriyaja basınca devreden çıkmıyor. Özellikle şehir içi yada radarların belli olduğu yollarda çok işime yarıyor.
debriyaj ne yav reno 2003'den beri koyuyor bunu araçlarına, ben 4.5 yıl laguna'da hiç kullanmadım bu özelliği. bana çok gereksiz bir özellik geliyor. bizim araçlara ekstradan ekleyince bunu, bir de el emeği olunca kıymete biniyor tabi dip gaz yapıldığında otomatik devreden çıkmıyor mu bu sistem?
Devreden çıkıyor ama komple değil o anlık için, yine sınır hızın altına inince devreye giriyor.