0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaptirdiginiz rot ayari sonucunu cikti olarak aldiniz mi ?Rot blansta sikinti yoksa problem lastiklerinizde olabilir.
Rot ayarınıza tekrar baktırmanızı tavsiye ederim. Rot kollarında da problem olabilir ya da ayar tutmuyordur.
çıktı almadım.. ama ayarlarken başında bende ekrana bakıyordum. lakin şöyle bir durum var. eskiden lastiği taktıktan bir kaç gün sonra balans ayarı yapıyorlardı diye hatırlıyorum. lastikler diş olarak gayet iyi durumdalar. benden önceki sahibi yeni taktım demişti. ama ben inceleyince 2012 diye gördüm. marka petlas.. 2 ay önce başka bir rot balansçıya ön takımı gösterdim. sorun yok dedi.. yazlık lastikleri taktırdığım yerde rot balansçı... lastikleri taktırdıktan sonra da rot ayarı yaptı.. herhangi bir şey söylemedi.. ne yapsam?
merhaba arkadaşlar.. yaklaşık 20 gün önce yazlık lastikleri taktırdım. taktırdıktan sonra da hem rot hem de balans ayarı yaptırdım. dün bir kırıkkale ankara yapmam gerekti.. yolda 120'ye çıkınca direksiyon da aşırı titreme var.. mamak ın oralarda da bir sıfır asfalttı bir yer var, orada 80 le giderken bile titreme devam ediyordu.yani sıfır asfaltta ort. hızla giderken bile direksiyonda titreme var. önümüzdeki hafta uzun yola çıkacağım. yeniden balans ayarı mı yaptırsam? bu arada lastik hava basınçları da 30psi(175/70/r13)