Gönderen Konu: radyo ayarları..  (Okunma sayısı 24685 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
radyo ayarları..
« : Mart 31, 2016, 11:46:59 »
Arkadaşlar 2016 corolla advance sahibiyim.Ben bu arabanın radyo sistemini anlayamadım.Kanalları kafasına göre mi kaydediyor? Kimi kanalların isimleri yazıyor,kimisininki yazmıyor,kimi de bambaşka bişey yazıyor.Favori kanalları nasıl düzenleyeceğiz?Birde ekranda yazan albüm art bölümüne resim ekleyebiliyor muyuz?Yardımcı olursanız sevinirim..(Navigasyonsuz touch2)

Toyota Club Türkiye

radyo ayarları..
« : Mart 31, 2016, 11:46:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: radyo ayarları..
« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2016, 23:05:30 »
Radyo ekranının sağ üst köşesinde sourch tuşunun yanındaki presets kanalları otamatik olarak sıralar  seyahat sırasında çok işe yarar o an bulunduğunuz bölgenin güçlü istasyonlarıyla listeyi günceller. Kendi kanallarınızı kaydetmek için     "PRESET"  e bastığınızda  STAIONLIST  e dönersiniz ancak burada  o an dinlediğiniz istasyonu kaçnumaralı tuşa eklemek istiyorsanız o tuşa uzun süre bastığınızda o istasyon bastığınız tuşa kaydetmiş olursunuz.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 05, 2016, 18:14:51
Albüm art   telefonunuz iphone ise usb  yada bluetooth bağlantısındayken telefonunuzdaki şarkıların albüm kapakarı görünüyor,   android telefonumda ise spotify uygulaması bluetooth bağlantısındayken albüm kapakları görünüyor ancak  kendi kaydettiğim usb ve cd medyalarının albüm kapaklarını görmüyor.
Sorunsuz sürüş ve güzel paylaşımlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2016, 09:53:58 »
Albüm art   telefonunuz iphone ise usb  yada bluetooth bağlantısındayken telefonunuzdaki şarkıların albüm kapakarı görünüyor,   android telefonumda ise spotify uygulaması bluetooth bağlantısındayken albüm kapakları görünüyor ancak  kendi kaydettiğim usb ve cd medyalarının albüm kapaklarını görmüyor.

Kendi indirdiğiniz mp3 türü medyaların tam anlamıyla albüm kapakları ile indirdiğinizden eminmisiniz ?  Eğer albüm kapağı desteği varsa usb üzerinden çalınan medyaları da desteklemesi lazım. Bu konuda  mp3 roket programını tavsiye ederim.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hiç Bir Ş€y İmKansıZ d€ğiLdir...
  • Kilometre: 1000
  • 270 kere teşekkür etti
  • 257 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2016, 17:57:15 »
Yeni corollanin en çok sevdiğim yönü de radyoları otomatik bulup jet hızında liste olarak sunması, frekans arama derdinden kurtulduk.
2007 dci CLiO 3 Authq. (Beyaz)          : 2007 Nisan - 2014 Haziran
2011 d4d CoroLLa Comf.Extra (G.Gri) : 2014 Ağustos - 2014 Aralık
2012 d4d CoroLLa Comf.Extra (Beyaz): 2014 Aralık - 2015 Ekim
2012 d4d Corolla Comf.Extra MMT(Füme) : 2015 Kasım(Alış) - 2015 Kasım(Satış)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2016, 19:40:34 »
Yeni konu açmadan bende sorumu sorayım usb belleğe müziklerimi attım türkçe yabancı vs diye klasör yaptım ama araçta açarken klasörleri ayırmıyo bütün şarkıları karışık çalıyor buna bi çözüm üretebilen varmı ? Albüm sanatcı vs diye katagoriler var ama müzikler youtubeden indirildiği yada torrentten o katagorileri yok klasör olayını nasıl yapabilirim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2016, 21:10:11 »
Usb ve cd medyalarından çalarken alt sağ köşede " RAND (rastgele çalma) modu seçiliyse  yanında bir nota işareti yada klasör simgesi vardır nota varsa tek bir klasör içinde rast gele çalar. Klasör simgesinde ise medya içindeki tüm klasörler arasında rastgele çalar. Her  iki simgede yoksa sırayla çalar.ipoddan çalarken RAND yerine birbiriyle kesişen iki ok simgesi aynı görevi görür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2016, 21:27:00 »
İndirdiğiniz parçayı düzenlemek için  aşsğidaki sitedeki ankatımdan faydalana bilirsiniz      https://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53438261&p=1#53438261           

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 7000
  • 18 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2016, 21:32:48 »
araca bindiğimde deniycem o rasgele çalma olayını bakalım tüm şarkıları gör dediğimde falan komple karışık çıkıyodu klasördeki şarkılar o dediğiniz yere dikkat etmedim ilk işim o olcak olmassa verdiğiniz linkden düzenlemeyide denerim şarkıları teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 06, 2016, 09:06:04 »
Yeni konu açmadan bende sorumu sorayım usb belleğe müziklerimi attım türkçe yabancı vs diye klasör yaptım ama araçta açarken klasörleri ayırmıyo bütün şarkıları karışık çalıyor buna bi çözüm üretebilen varmı ? Albüm sanatcı vs diye katagoriler var ama müzikler youtubeden indirildiği yada torrentten o katagorileri yok klasör olayını nasıl yapabilirim ?

Uğur bey, ben aracımdaki yaklaşık 250 adet şarkının tek tek albüm kapaklarını indirdim,  sağ klik/özellikler/ayrıntılar  sekmesinden  tek tek albüm, şarkı ve sanatçı bilgilerini girdim. Şimdi tabletimde mp3 dinlerken oldukça hoş bir görsellik var.  Bu dediklerimi yaparsanız  bahsettiğiniz albüm ve sanatçı kategorileri aktif olur.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 15000
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2016, 16:47:46 »
Radyo ekranının sağ üst köşesinde sourch tuşunun yanındaki presets kanalları otamatik olarak sıralar  seyahat sırasında çok işe yarar o an bulunduğunuz bölgenin güçlü istasyonlarıyla listeyi günceller. Kendi kanallarınızı kaydetmek için     "PRESET"  e bastığınızda  STAIONLIST  e dönersiniz ancak burada  o an dinlediğiniz istasyonu kaçnumaralı tuşa eklemek istiyorsanız o tuşa uzun süre bastığınızda o istasyon bastığınız tuşa kaydetmiş olursunuz.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 05, 2016, 18:14:51

benim aracım 2015 model ama radyo ekranının sağ üst köşesinde presets menüsünü bulamadım, dolayısıyla kanalları otomatik olarak aratıp sıralatamıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2016, 20:50:12 »
Aynı yerde  STATIONLIST  yazıyorsa ona bastığınızda  PRESET e geçer

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 15000
  • 25 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 29, 2016, 00:05:18 »
Maalesef Mehmet bey, Stationlist menüsünü de göremedim. Ya ben bu touch ekranı kullanamıyorum ya da göremediğim bir şeyler var.