0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Manifold basınç sensörü, aracınız dizel olsaydı turbo basınç sensörü olarak da görev yapan bir parça.
Ufuk Bey teşekkürler. Aracım dizel. Bu aradaki parça sizde mevcut mu?
Ufuk bey benim araçtada aynı sorun var benim araç dizel ince hortum bu parçaya giriyordu şimdi boşta parçanın ucu kırıldı
Sizin aracınız 2006 model dizel o halde ?ince hortumun girdiği, iki cıvatalı parçanın ucunda hortumun girmesi gereken bit çıkıntı olması gerekli, kırık mı?O parça değişecek Emin bey, yarın mesajlaşalım peki bu şekildeyken çekiş düşüklüğü yok mu araçta?
Sizin aracınız 2006 model dizel o halde ?ince hortumun girdiği, iki cıvatalı parçanın ucunda hortumun girmesi gereken bit çıkıntı olması gerekli, kırık mı?
Evet 2006 dizel. Kırık değil Ufuk Bey. Fotoğrafta kırık gibi çıkmış. Sadece aradaki hortum eksik. Bir de varsa kelepçesi falan?
Ayrıca Ali bey o kırık duran resim benim aracın problem aynı olunca hemen araya girdim
Ali bey hortum her iki taraftadamı yok yoksa motor tarafındamı bir ucu ön taraftaki sensöre takılı olması lazım digeride motor tarafındaki ekipmana girmesi gerekiyor
O hortum çok özel bir hortum değil Ali bey, içinden sadece vakum geçtiğinden dolayı uygun ebatta silikon hortum işinizi görür, kelepçeli monte edilmez sıkı geçmedir, kelepçe sensörün bağlantı kısmını kırabilir.İlla ki "orijinalini isterim" derseniz, tabi ki temşn edilebilir.
İki tarafta da yok Emin Bey. Hortum komple yok. Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2016, 19:49:20Öylemi tamam. İyi yaptın Emin Bey problem yok.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2016, 19:50:50Ufuk Bey orjinal olsun diyorum. Bir kaç başka parça da var lazım olan size zahmet. Özelden mesaj atıyorum ben size.
Ali bey değişiklik olup olmuyacağını görmek için akvaryumcudan yarım metre hava hortumu alıp takın 50 kuruş bile değildir orjinal parça gelene kadar test etmiş olursunuz