0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlış hatırlamıyorsam @Mustafa Can DELİKANLI (20815) nın arabasında yanıyordu. Onda yanıyorsa bende de yanar
Avm de denediğimizi hatırlıyorum bende
Kısaları halojen sarılar kaç kelvin ise o değerde seçip lümeni fazla xenon yapacağım uzunları beyaz led yapacağım nasipse. Şu anda bende tam tersi, ve kısaların bu beyaz rengi beni yağmurda falan ciddi rahatsız etti, bu haftasonu daha iyi anladım bu durumu
Kapak işini nasıl halletmeyi dusunuyorsun Bekir abi bu yüzden takamadi bu led lerin 4000k olmasi cok iyiymiş sırf bu yüzden aklıma fena yatti
Beyaz karanlıkta çok iyi aydınlatıyor ama şehir içinde yada aydınlatmalı otoyollarda genelde sarı amber renk yol aydınlatması olduğundanmıdır nedir beyaz kaybolup gidiyor. Karanlıkta süper beyaz ışık, zaten uzunlarda karanlıkta yandığından uzunlara beyaz düşünmüştüm, şuan üstünde olan xenonlar 4300 herhalde mavimsi renk görünmüyor. Neyse bakalım elimde kolay girmiyor ki ha deyince dalayım kendim yapayım Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2016, 15:08:41Kapak zaten dıştan kapanmayacak soğutma dışta kalması gerekiyor
Küçük bir düzeltme!!!Ben led farları,arabanın uzun farlarında kapak olmasından değil,Avensisin uzun far tasarımının arka iz düşümündeki bölümünün 45 derecelik eğimli gelmesinden dolayı ledlerin soğutma fanlarının düz duramaması nedeniyel takamadım!Geçen hafta Led farları, Mersinden 2016 Passatı olan bir arkadaş satın aldı.Far kapaklarını delik açıp montajı gayet güzel yaptırmış.Delik zate ufak bir şey olmuş,etrafinida slikon ile su ve toz girişini engellemek için kapattırmış.Uzun farları Avensis ile aynı H9'du.Çünkü Passatın uzun farın arka iz düşümü aynı yeni corolla gibi dümdüz.Malesef Avensis ise öndeki tasarım nasılsa arka taraf tasarımıda o şekilde yapılmış Seçkin bey Led Farlar hayırlı olsun ancak Kısalar yerine keşke Uzunlarda kullansaydınız.Kısa farlarda gerçekten karşıdan gelenlerin ciddi anlamda gözünü alabilir.Yada kısa farlar için Bixenon dönüşümü düşünseydiniz daha sağlıklı olmazmıydı?
Talat bizim araca istesekte olmuyor!çünkü sorun far kapağı değilki!Yani led ampulu içeri girmesine giriyor ancak ampullerinde arkasındaki soğutma fanları ampullerin yerine sabitlenip düz şekilde durmasına engel oluyor.soğutma fanı, uzun far ile kısa farın arasını ayıran 45 derecelik eğimli bölüme denk geliyor.tamamen aracın far tasarımı ile alakalı.istesende yapamazsın bu işlemi.yada orjinalliği feda edip arabanın far yapısının o kısmını traşlatacaksın.ne gerek var böyle işlere
Arkadan delsek ne olur ki?
Seçkin hayirli olsun iyi günlerde kullan
Seçkin hayırlı olsun,güle güle kullan.Talat ben uzunlar için şöyle bir çözüm buldum :Delmeye biçmeye gerek kalmıyor.http://tr.aliexpress.com/item/2x-80W-9005-HB3-For-OSRAM-16SMD-Chipset-6000K-LED-Fog-Lamp-DRL-Bulbs-White-Car/32334013564.html?s=p&spm=2114.49010208.7.5.WzZpGj
Boşuna alma Mehmet abi 760 lümenmiş uzunlarda hiçbir işe yaramaz. En kötü 10 dolar daha fazla verip motorlu olanlardan alabilirsin