0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkin hayırlı olsun, çok beğendim. Uzunlara da aldığında süper olur, otobanda görüyorum mercedesler falan şimşek çakması gibi selektör yapıyorlar gıpta ediyorum Darısı başımıza
Hayırlı olsun güle güle kullan
Kesilme çizgisi çok iyi maşallah. Uzun ömürlü olursa çok iyi. Bir de inip baksaydiniz karşıdan göz alıyor mu diye?Gelen ses ya balast sesi ya da soğutma fan sesi. Sorun yok merak etmeHayırlı olsun. İyi günlerde şimşek selektör yapasın
Seçkin hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Güle güle kazasız belasız kullan Seçkin ama ilk mesajında yazdığın yağmurda iyi değil demen beni biraz çekimser yaptı. Ben ilk defa xenonlu araba kullanıyorum beyaz ışığı var ve yağmurda ciddi sıkıntılı bir ışık. Senin yol güzergahında hep yağmurlu ve karlı olur. Riskli geldi bana. Ben şu anda halojen falan mı taktırsam diyorum kısalara. Uzunlar belki beyaz olabilir ama kısaların sarı olması çok önemli şu an benim için. Haftasonu için Aydına gelirken aşırı yağmur vardı akşam vakti ve ben çok çok iyi göremedim yolu. Allah korusun. Ben aldığımda eski sahibi taktırmış bunları söktüresim var açıkcası
Eğer led istiyorsan ve yağmurlu havadan çekiniyorsan 4000k olanını alabilirsin. Sarı ışık olduğu için yağmurlu havada görüşün en az halojen kadar olacaktır
Led 4000k var mı acaba lumiled zannetmiyorum
Lumiled 3000,4000,5000,6000 olarak 4 seçeneği mevcut
Yapma ya[emoji6] 4000k müthiş olur aslında hafif sarımsı.. Ah işte bizim farlar a uymuyor [emoji51]
Neden uymuyor?
Arkasında kapak var diye. Sen ne yaptın kapağı?
Hayirli olsun seckin musait bi zamanda dener misin farlar kapaliyken sellektor yaptiginda kisalarda uzunlarla birlikte yaniyormu diye.Xenonlarda yaniyor mesela.
Gule gule kullan Seckin. Insallah uzun omurlu olur.
Kısaları halojen sarılar kaç kelvin ise o değerde seçip lümeni fazla xenon yapacağım uzunları beyaz led yapacağım nasipse. Şu anda bende tam tersi, ve kısaların bu beyaz rengi beni yağmurda falan ciddi rahatsız etti, bu haftasonu daha iyi anladım bu durumu
Bence bunda da yanar Toyota sonuçta