Maşallah, bahsettiğiniz indirimin her parçada geçerli olmadığını hesaba katmanızı tavsiye ederim.Plaka altlığınızdaki servise gidecekseniz servis danışmanı olarak Uğur Şaduman ile muhatap olmanızı tavsiye ederim, selamlarımı da iletebilirsiniz.
Zaten Toyota puanım yüksek olduğu için %30 parça, %20 işçilik indirimim var. Bunun üzerine herhangi bir indirim yapılmıyormuş. Benim için geçerli değil yani

80.000 bakımı 320.000 de dolmuş. 80.000 bakım yaptırıyorum şuan. Bunun dışında yolcu hava yastığında bir parça değişecek kampanya kapsamında. Enjektör temizliği yapılacak ( ilaçlı su ile devir daim yapılarak temizlenecekmiş. ). Birde iç dış detaylı temizlik yaptırıyorum. Koltuklar filan epey kirlenmişti.
80.000 rutin bakım dışında, ön sol amortisör de boşluk tespit edilmiş, değişmesini tavsiye ettiler ama değişmezse de bir şey olmazmış, viraj denge çubuğunda ki rotil gibi birşey den bahsettiler, yıpranma varmış. Onunda değişimini önerdiler fakat değişmediği takdirde bir problem olmaz şuan için dediler. İkisinin değişimi yaklaşık 1.250 Lira tuttuğu için sonraki bakımlara bıraktım bunları.
Servis danışmanım Rüştü Bey. Çarşamba günü aracı teslim almaya gittiğimde Uğur Beyi görürsem selamlarınızı iletirim

80.000 bakım, enjektör temzileme ve iç dış detaylı temizlik; merak edenler için fiyatlar şöyle :
80.000 bakım
Şanzıman Yağ Tapa Contası
Karter Tapa Contası
Hava Filtresi
Şanzıman Yağı
Yakıt Filtresi
Kabin Hava Filtresi
Fren Hidroliği
Yağ Filtresi
10/40 Motor Yağı
80.000 bakım bu şekilde. İndirim dahil 744 Lira tutuyor. 30 Lira da sarf malzeme tutacak. Toplam 774 TL.
Ekstra olarak iç dış detaylı temizlik, enjektör temizliği yapılacak ve antifiriz eklenecek. Bunlar ile birlikte 1.340 Lira gibi bir şey tutar dediler. Çarşamba günü net tutarı yazarım