0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey bende bu konu alakalı bir mail atmıştım sana mafsal mı kolon mu bende çözemedimMesaj Birleştirildi: Mart 24, 2016, 11:48:38bu parça sanırım direksiyon kolonu yani mafsal değil
Arkadaşlar bu parça komple olarak bir ismi var mı?
Valla Mustafa Bey, sorduk bakalım, arkadaşlardan tam bilen çıkar elbet. Ama bana yukarıda dediğim gibi üçlü parça kombinasyonu, ama tam adı var mı bilmiyorum. "Uzun boru olan mafsal, mafsalın altındaki yuvarlak direksiyon kutusu, alt sağdaki kablolu olan pover motoru" diye düşünüyorum.
Bu "direksiyon üst kolonu" ve EPS (Electrical Power Steering) modeli.Lucas üretimi ve PSA grubu bir araca ait olduğunu zannediyorum.
ufuk bey bu parca 2011 corolla direksiyon kolonu tikirtidan dolayi degistirdi sizdende fitat bilgisi almistim bu konu ile alakali hatirlarsaniz
Hatırladım Mustafa bey, Lucas üretimi olduğunu doğruladık böylece, yalnız sorununuz çözüldü mü? Ben sorununuzun kolon kısmında olduğunu sanmıyordum, kolonun altında kalan mafsal ve kutu bağlantı parçasından olduğunu tahmin ediyordum.
Mehmet arkadaşımız bu parçayı değiştirerek sorunu çözdü benim sorun halen devam ediyor en kısa zamanda yanınıza geleceğim zaten bu konu hakkında
Sanırım sizin tıkırtı benimkiyle aynı değil Mustafa Bey, Tem toyota'nın dediğine göre