0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abilerim 1-2 ay önce gerçekleşen olay kafama takıldı sizlere aktarayım. Yazı biraz uzun olacak okuyanlara teşekkür ederim şimdiden.Aracı yıkamak için çalıştırdım geniş bir yere parkedip kontagı kapattım.Camları açtım ve müzik sistemide açık sonra birden teyp ve yol bilgisayarı kapandı.Hiçbir şekilde açılmadı camları kapatayım dedim camlar çok çok yavaş kalktı elektrik çok azdı.Neyse takviye yaptım çalıştırdım.2-3 hafta sonra yine aynı şekil oldu camlar ve müzik sistemi açıktı yine elektrik azaldı 10 dk gibi bi sürede.1 sonraki gün ise aracı 2-3 saatliğine yine camları çok az araladım ve müzik sistemi yine açıktı marşa bastım çalışmadı camlar kapattım ve takviye yapmadım 1 gün sonra marş aldı kendi kendine çalıştı.Şimdi sorun şarj dinamosundamı sizce.Daha önce birkere şarj dinamosu bozuldu yan sanayi takmıştık.Dİkkatimi çekior aracı parkederken kalkışta gazı az verıorum farların şiddetinde azalma oluyor.Şarj dinamosunu değiştigimiz gün rolanti dalgalanması problemi başladı halada çözemedim.Bunun sebebide şarj dinamosu mu ?