Gönderen Konu: Pc 'de telefon modem  (Okunma sayısı 1504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Pc 'de telefon modem
« : Mart 21, 2016, 17:24:30 »
Selam;
Telefon pc ye modem olarak baglandiginda nette bir sey indiriyormus gibi kota gidiyor. Guncelleme bildiklerim kapali. Son olarak Combofix, Antimalware ve defender, Essential tarzi programlar ile tarattim, gerci tarama sonrasi hic baglanilmadi ve taramalar bir sey bulmadi. Fikri olan?

Toyota Club Türkiye

Pc 'de telefon modem
« : Mart 21, 2016, 17:24:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Pc 'de telefon mode
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2016, 17:28:25 »
Benimde başıma geldi. Aynı şeyi telefondan indirdiğime nazaran modem olarak kullanıldığında daha fazla götürüyor indirilen şeyin boyutu aynı aslında.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Ynt: Pc 'de telefon mode
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2016, 07:42:53 »
O da dedigin gibi Aytac. Bunda daha farkli bir sey oluyor. Hic bir sey acilmadigivhalde, sadece baglanti ile sanki bir sey indiriyormus gibi byte gidiyor, 4,5G de dusunemiyorum bile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Pc 'de telefon modem
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2016, 20:34:30 »
Hakan abi bende ayni sekil kullandigimda telefonun mevcut kotasi sanki 3 4 kat daha hizli azaliyor.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Pc 'de telefon modem
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2016, 21:22:38 »
Bunun sebebi çok basit.GSM alt yapısında internet için verilen limit (örnek 2gb) download ve upload içindir. Bilgisayar üzerinden download yaparken yada web sayfası gezerken browser yada downloader veri talebi için ufak paketler gönderir karşılığında download ettiğiniz veriyi yada görüntülediğiniz sayfayı alır.Dolayısı ile 3G  (yada 4.5G :) ) ile download yaptığınızda download miktarının yaklaşık %30 'u civarında upload yapmış oluruz ve bu bizim internet limitimizden düşülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Ynt: Pc \'de telefon modem
« Yanıtla #5 : Mart 23, 2016, 13:11:38 »
Evet, Ufugun belirttikleri de dogru ama bendeki farkli bir olaydi, cozdum.
Kayit sayfasi var, onu acip, icinde Ag bolumunu sectim. Nete baglaninca veri alisverisi yapan programlar gorunuyor. Daemonu.exe adli bir program (once daemon tools icin zannettim ama bende sanal dvd surucu vs yok zaten), Nvidia guncelleme programi devreye giriyormus. Aktif programlardan silmeden, sadece durdurdum ve duzeldi. Nvidia denetim masasindan kapatilamiyor. Yanlis hatirlamiyorsam msconfig den kapattim. Nvidia ilgili programi olanlar icin faydali olacaktir.

Mesaj Birleştirildi: Mart 23, 2016, 13:15:35
Hakan abi bende ayni sekil kullandigimda telefonun mevcut kotasi sanki 3 4 kat daha hizli azaliyor.
Cok eskiden Admuncher tarzi program kullanirdim pc de, oldukca etkiliydi bu konuda Mehmet. Telefonda en ideali Opera gibi.