0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, forumda aradım ama bulamadım. Sahibinden ve diğer araç sitelerine bakınca terra modeli başlıkta yazdığım gibi 3 farklı şekilde belirtilmiş durumda. Bunların ne farkı var ? Ben 2005 hb corolla sahibiyim ve terra diye biliyorum ama bunlardan başka birisimi şimdi emin olamadım, araç cd çalarlı motorda ise vvt-i yazıyor.
2002 -2004 yılları üretilen ilk seri terra lar da ön ızgara farklı - motorları ilk seri vvt-i motorlardan yag eksiltme sorunu var - 2 airbag var . İç -dış havalandırma düğmesi manuel kollu - arka stoplar farklı - Kapı bantları boyasız .Teypleri kaset çalar sanırım2005-2007 arası üretilen kasalar makyajlı kasa diye tabir edilen modellerden . ön ızgara -4 airbag - cd çalar - boyalı yan çıtalar - arka stoplar farklı - direksiyon simidi farklı - motorlarda yağ eksiltme sorunu yok - Benim bildiğim farklılıklar bunlar .
peki terra, terra special ve vvt-i terra farkı ne yıllara göre mi isimleniyor?
karışık
Karışık olan birşey yok Oğuzhan bey. Sizin aracınız VVTİ 1.6 motor 110 HP eğer ilandaki gibi değilse Terradır. VVTİ sadece motorun kodudur İlandaki araç Sport donanımlısıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ercan-otomotivden-2005-toyota-corolla-1.6-sport-lpg-li-276626876/detay
terra sd ne oluyor bizim arac terra sd 4 hava yastigi var cd calar otomatik aynalar otomatik camlar var 2005 model
sanırım benımkı ıle aynı. direksıyon uzerınde cd calar kontrolu falan yok degılmı?