0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese selamin aleykumyeni aldigim 2015 model bir corollam var henuz 6-7 aylik ben ikinci sahibiyim ilk sahibi artik nasil kullanmişsa döşemelere oturmak icinizden gelmez ozellikle arka koltuklarda koca koca lekeler var döseme bej rengi corollanin orjinal döşemesi yani bunlari nasil temizleyebilirim ?
Araca 100TL karşılığında çok iyi detay kuaför yaptırabilirsiniz, uğraştığınıza değmez bence, ben yaptırdım sıfırdan bile iyiydi.
iyi olurda biz kendi işimizi kendimiz yapanlardanız forumca mümkün oldukça zaman ve mekan olduğu sürece değil mi Aydın bey..
beyaz sabun ve aspirin marka temizlik sıvısını beze buladıktan sonra kol gücüyle güzelce ovalayarak koltuk döşemelerinden tutkal lekeleri hariç hemen hemen her türlü kiri çıkartabilirsiniz. Durulamak için temiz bir bezi suyla ıslatarak bir tur daha üstünden geçtikten sonra kurumasıyla lekelerin gittiğini veya gitmeye başladığını göreceksiniz.
hocam ayni islemi bir onceki linea aracimda yaptim lekelerin gitmesinden ziyade daha buyuk yayildi islak bezle durulayayim derken köpürdu kuruyuncada koca lekeler oluştu kokusuda haftalarca gitmedi yanlismi yaotim acaba?
Merhaba gecen ay aldığımız aracın arka koltuklarında leke vardı, yine bu forumdan öğrendiğim yöntemle temizledim sonuç mükemmel 1 adet kosla halı yıkama şampuanı elde yıkama alıyosunuz, bir parça eski perdeyle köpürtüp çok ıslatmadan köpükle siliyorsunuz bez olmaz tüy bırakıyor deneyin memnun kalırsınız gecen hafta denedim.