0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinyal kolunun geri atma sesiolabilir mi? Sinyal kolunun atmasi ile ses ayni zamanda mi? Bir bakin.
mahmut bey sinyal kolu değil sinyal vermediğim zamanlarda da oluyor..
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.2,5 yıldır hiç sorun yaşamamıştım ama bu sefer sanırım iş biraz ciddi.yazın bozuk yollarda şu meşhur tıkırtı olayını hissetmiştim bir rot balansçı tıkırtı burcu dedi. diğeri sorun yok hocam normal bu durum çalışma boşluğu bu kadar olur dedi:) arasıra çıkan bu tık sesi sanırım tehlike çanlarının göstergesi..direksiyon kutusunu değişmeden tamirle bu tıkırtı ve tık sesinden umarım kurtulabilirim. şu göbeği yağlama olayını düşüneyim.izmirde bu sorunu çözebilecesk servis veya tamirci tavsiye edebilecek arkadaş var mı acaba?
Elektronik direksiyon yağlama felan yapmayın yağla felan alakası yok . Ayrıca korkulacak bir durumda yok sadece stabilze köy yollarında tıkırtı sesi yapıyor .Birde ara sıra tık diye bir ses geliyor hepsi bu . Çok rahatsız oluyorsanız tamir ediyorlar ama bunu 200-250 tl gibi rakam yapıyorlar artı sökme takma işçiliği var bunu yerine yan sanayi si satılıyor 250-300 tl gibi rakama onu direk alıp taktırmanız yeterli oluyor hepsi bu . Her zamn için sıfır malzeme tamirli malzemeden iyidir .
Tikirti olarak direksiyondan mi diyorsunuz yok sa tekerlekletden mi? Tekerlek diyorsaniz bozuk yollarda devamli bir tikirti sesi var. Ayni sorun bende de var. İzmir de bulursanizx bana da habae verirseniz sevinirim.mahmut bey tekerlekler olduğunu sanmıyorum direksiyon tıkırtısı gibi hissediyorum ben bozuk yollarda düşük hızda oluyor şu parke yollarda filan özellikle. 2004 ü bir arkadaşta var denk gelirsem onunukini de deneyeceğim bakalım o nasıl acaba..