0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar kolay gelsin aracım Corolla 2014 aktive öncelikle sorunum şu araç göğüs kısmında ön camın altında bulunan klima hava kanallarında sağ ve sol tarafta olmak üzere 2 adet plastik siyah renkli tıpa var bunlardan biri düştü ve kayboldu aynısından almak istiyorum kırılma yok ama ismi ne geçtiğinden bulamadım inşallah derdimi anlatabilmişimdir
Onların birisi yağmur sensörü diğeri far sensörü elemanı servisten temin edebilirsiniz çıkmacılarda olabilir
Eger doğru anladı isem, o kapaklar sabit oluyor. Sonradan kapak takılması imkansız, nasıl birşey yapılır düşünmek lazım.Sensörlü modellerde o kapagı kırarak yerine sensör takılıyor.Kapak nasıl kırıldı, söylemenizde sakınca varmı?
O dediginiz kapaklar, enjeksiyon makinasindan çıkıyor,Sensörlü modellerde kırarak yerine sensör takılıyor.Muhyemelen oğlunuz yukarıdan bastırdı ve kırılarak içeri düşmüştür.Boş kalmasın diye sensör takmak isteseniz bile oçten takıldıgından gögüsün komple sökülmesi getekli.Fotografta ön cam hava ızgarası belli oluyor, buradan bahsediyor isek aynı seyi konuşuyoruz.[attach=1]
Bende 2013 model active modeli vardı o dediğiniz yuvarlak cikintilardan 1 tane vardı. Diğer taraf boş duruyordu. Servise sorduğumda sensor için demişlerdi sizin araçta bulunmayan sensor diyince daha da sormadım. 2014 modellere sensor koydularmi bilmiyorum Eğer ki aracınızda far sensörü ve yağmur sonuru yoksa o kapak orjinalde yoktur.
Suleyman bey ben aracimi sattım o yizden resim yukleyemiyorum. Ama sizin dediğin parcayi çok iyi anladım tam.camın önünde yuvarlak cikinti sağda var sol tarafta yok hatta delikli yuva gibi birşey sol taraftaki servise sorduğumda sizin araçta bulunmayan sensor yerleri demişti tabi active modelde olmadığı için o kismi boş bırakmışlar. Bizim aracın benzinli olan modeli vardi showroomda arkadaş gösterdi onda her 2 tarafta da yuvarlak kapak vardı. Endişe etmeyin bi tarafta kapak olmamasi normal ama insanın gözü bi kere takılınca rahatsız edici bi durum
bahsedilen tıpa fotodaki yuvarlak kısım.. far sensörü buraya takılıyor da, yağmur sensörü dikiz aynası üzerinde diye biliyorum. üzerine gelen darbeye duyarlı devreye giriyor.
aracım e120 kasa sensör yeri burası mı acabatoyota corolla plusline 2007 hb
Evet LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi