0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun.Kaça aldınız.
Hayirli olsun.Bravo dan memnun degil miydiniz?
Aracınız hayırlı uğurlu olsun aldığınız fiyatta bu segment ve bu kadar diri kalabilen bir araç için çok iyiymiş. Camry ile makasmı atacaksınız ? [emoji3]
2006 polo parasına v6 camry almışsınız. Mantığın köküne kadar vurmussunuz maşallah. Araç hakkaten diri duruyor. Çekiş kontrol esp donanımlar var mı acaba
Sakin bir sürücüyümdür özümde. Pedalın altında gücün olduğunu bileyim yeterli. Makas vs. o hissiyatı 1 haftalık süreçte bu araçta almadım. İstediğimde oturaklı olmasıydı. Gazı ezince V6 sesiyle uzayıp gidiyor. O da ayrı bir güzellik. Bakalım zamanla hissiyatlarım değişecekmi? Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2016, 08:23:04Mantığım 33 yaşında V6 araç kullanmaktı aslında. 50 yaşı devirdikten sonra değilde şimdi bu yaşta tadına varabilmekti. Bir müddet kullanır alışkanlık yapmazsa satarım diye düşündüm. Tabi ki vergisi, yakıtı düşündürmedi değil. Lakin yakıt ortalaması 13lt benzinde şehiriçi, hız ortalaması 24km/s iken. Uzun yolda 8lt/100km civarları gözlemledim. Abs, Esp, Trc, Vsc, Srs gibi donanımlar mevcut.
Bence hiç heyecana gerek yok tüp uyumu çok iyi diye biliyorum. Bence kaliteli bir kit taktirin derim. Vergi zaten bel bükerken en azından yakıt tan tasarruf edin derim