0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az yükleyeceksiniz
Yaylar arasına konan malzemeler var. Coil spring cushion buffer diye googlede aratırsanız bulabilirsiniz. Bu çözüm olabilir sorununuza. Ebayde satılıyordu.
Bu malzeme virajlarda falan araçta bir dengesizlik olusturur mu ?
Yük binince inmesini engelliyorsa virajda da yatmasını engeller.
Orijinaliyle oynamayın derim.Japon araçları genelde yumuşak süspansiyonlu olduğu için bu tarz çökmelerle karşılaşılabiliyor. Altı sürtmüyorsa sıkıntı yok ve en azından sizin aracınız makyajlı kasa. Benimkisi makyajsız kasa, makyajsız kasaların egzos sistemi biraz daha aşağıda, hatta yolda seyahat ederken arkadaki araba tarafından egzos sistemi rahatça görülebiliyor. Durum vaziyet buyken 5 kişi binince arabanın çoğu yerde egzosu sürtüyor.
Sen arabaya yay taktır. Sonrada 5 kişiyle çöküyor. :-)yüksel bu da güzel kardeşim.Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2016, 17:40:58Bu arada e12 kasa toyotanın corolla sınıfın da altı en yüksek kasası. Alçaltan arkadaşlar oldu Yüksel ve Ogün kardeşlerimiz ama yükseltmeye çalışırsanız arabanın yana savrulma takla atma giibi durumlar olabilir. Orjinalliği bozmayın. Port bagaj alınabilir.
Abi yaydan önce de aynıydı. Şu an evin otoparkına 3 kişiyle bile giremiyorum, paçalıklar sürtüyor, "inin aşağıya" diyorum.
Hafif arazide binince de sürtüyor ama ağırlık olarak arkadaydım denge biraz bozulmuştu ondan sürtüyordu