0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknik bilgiye sahip değilim fakat bunlar resmen lpg kitinin performansını ölçmüş bence...Atiker yarı sıralı yerine brc, prins vs. kaliteli tam sıralı lpg kiti olsaydı en az %75-80 performans verirdi diye düşünüyorum..İlk ekspertiz tecrübem oldu, çok saçma iş yaptılar..Onun yerine araca bin bas gaza perFormansını dene daha sağlıklı( işini sağlam yapan iş yerlerini tenzih ederim ).. Motorun gücü,sağlığı,performansı ölçülmek isteniyorsa kesinlikle benzinde ölçülmeliydi diye düşünüyorum. Mesaj Birleştirildi: Mart 19, 2016, 22:17:34yarın tekrar gidip benzinde motor testi yaptıracağım...
Muhammet hocam benzinde tekrar test yaptirdiniz mi. Ben Lovato lpg montaji yaptirirken muhendis lpg li olarak ve benzinli olarak motor testine sokalim fark goremezsin demisti. Tabi duz sistemlerde nasil onu bilemem ama sirali sistemlerde pek fazla kayip olmadigini surusten anliyor insan.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
renault servisinde çalışan usta söylemişti; 2011 clio symbol aracı teste tabi tutmuşlar sonuç; %103 çıkmış..