Gönderen Konu: İlk sahibinden orjinal muayeneli 2000 Model Lada Samara 'nın sizce ederi nedir ?  (Okunma sayısı 945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '14
  • 34 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar ; çevremden tanıdığım ve güvendiğim birisi nakit sıkıntısı sebebiyle aracını satmak istiyor , aracın da ilk sahibi. Araç 2000 model 1.5 benzinli Lada Samara (bildiğim bir araç) kazası belası yok , muayeneden yeni geçti bazı aksanları yenilendi , 170 Bindeymiş km'si. şuan masrafsız durumda . Sizce ederi en fazla nedir ? Yabancıya gitmesin  , temiz ve uygun bir araç olduğundan sen al diyor arkadaş.
Dükkanın ıvır zıvır işlerine şehir içi koşturmak v.b. sebeplerle 2. araç olarak almayı düşünüyorum da.(bu araçlar çok tutulan bir araç değil biliyorum ancak bildiğim araba olması ve orjinal temiz ve  ilk sahibinden olması cezbediyor biraz) Piyasanın altına alma şansım da var. Siz olsanız maksimum veya minimum kaç lira verirdiniz dostlar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
inceden curumeye baslamis gibi fiyatlari ne bilmiyorumda parcalari ucuzsa hobi arabasi olarak kullanilabilir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
5 bin bilemedin 7 bin arası bi fiyat eder.  Alt tarafta çok çürük vardır ve masrafli arabalar bunlar.
Günlük şehir içi sağa sola gitmek için bence uygun değil. Fazla yorulmaya gelmez sürekli parça ister.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '14
  • 34 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Çürüklerin fazlaca olması sebebiyle vazgeçtim. Görüşlerini bildirenlere teşekkürler...