0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,yaklaşık 1 ay önce 2008 1.6 elegant auris otomatik aldım, araç şuan 68000 de, ilk sahibi profesörden aldım, servis faturaları mevcut araba genel olarak temiz km orjinal, yetkili servis faturalarında her 10bin km için sadece yag, filtre masrafları gorunuyor yani büyük masraf yapılmamış araca.öncelikle sorum, bu kilometreye ve bu zamana kadar baskı balata yada başka ağır parça değişikliği yapılmaması normal mi yada yapılmış olabilirmi özel servislerde?ikinci sorum yarı otomatik ilk kez kullanıyorum, şuan bir sıkıntı yokmuş gibi geliyor bana vites geçişlerinde, baskı balata değişim zamanı geldiği nasıl anlaşılır?baskı balata dışında dikkat etmem gereken bir parça yada ağır masraf varmıdır?not:otomatikle ilgili tek sıkıntım bazen araç devrini alamadan çok düşük devirlerde bile vites yükseltmeye çalısıyor bu da aracın bayılmasına neden olabiliyor, bunu da gaza çok basarak yada el ile müdahale ederek çözüyorum, bu da MMT nin bir özelliği sanırım.şimdiden teşekkürler
öncelikle cevaplar için teşekkürler ,1 kapı değişik, 3 kapıda sürtme boyası var, aracı 37000 e aldım, lastikleri cok kotuydu 38 e mal oldu bana
dogrusur hocam moralim bozulmadı 2. el piyasasında cok kotu araçlar cok kotu satıcılar var , birde otomatik olunca secenekler daha da azalıyor, ilk sahibi, temiz vs denk gelince 3'e 5'e bakmadım artık