Gönderen Konu: klima radyotör peteklerindeki yamukluklar  (Okunma sayısı 1341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
klima radyotör peteklerindeki yamukluklar
« : Mart 17, 2016, 23:26:51 »
sayın arkadaşlar birşey kafama takıldı tecrubelerinize ihtiyacım var. aurislerin malum kornaları elektrikli bisiklet gibi :) değiştirdik bugun fa korna taktık panjuru soktugumde klima radyötörünün uzerınde yamukluklar oldugunu gordum bız kornayi takarkende biraz yamuldu bunlar sıkıntı cıakrtırmı bılgınız var mı? korna suanda radyötöre değmiyor fakat cok sallanırsa bıraz temas edebılır gıbı sıkıntı olmaz dedıler ama sıze sormak ıstedım tesekkur ederım sımdıden

saygılar...

Toyota Club Türkiye

klima radyotör peteklerindeki yamukluklar
« : Mart 17, 2016, 23:26:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: klima radyotör peteklerindeki yamukluklar
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2016, 08:11:11 »
sayın arkadaşlar birşey kafama takıldı tecrubelerinize ihtiyacım var. aurislerin malum kornaları elektrikli bisiklet gibi :) değiştirdik bugun fa korna taktık panjuru soktugumde klima radyötörünün uzerınde yamukluklar oldugunu gordum bız kornayi takarkende biraz yamuldu bunlar sıkıntı cıakrtırmı bılgınız var mı? korna suanda radyötöre değmiyor fakat cok sallanırsa bıraz temas edebılır gıbı sıkıntı olmaz dedıler ama sıze sormak ıstedım tesekkur ederım sımdıden

saygılar...
Radyatördeki yamukluklar çok sıkıntı yaratmaz tüm araçlarda olan birşey.Yanlız kornanız titreşimden dolayı radyatöre sürtme yapacak gibiyse önlemini alın sürtmeden dolayı radyatörü aşındırıp su yoluna zarar verirse radyatörü değiştirmeniz gerekebilir daha kötsü  delinen rasyatördeki su biterse araç hararet yapıp conta yakabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2016, 14:03:58 »
Sanirim klima radyatoru.
Mekanik baski radyatore zarar verebilir, onlem almaniz dogru olur. Alt tarafini da gerdirebilirsiniz uygunsa, radyatore ters yonde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '14
  • 5 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2016, 18:46:33 »
Hocam zaten deymıyo suanda arada 1 cm lık bosluk var ama ıllakı zedelendı bırsey olur mu dye canım sıkıldıda o yuzden danısmak ıstedım elımızın degdıgı yer yamuldu:)