Gönderen Konu: AE 101 Klima Fanı  (Okunma sayısı 3329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
AE 101 Klima Fanı
« : Ocak 19, 2009, 14:43:30 »
arkadaşlar köpeğe çarptığımda klima fanının pervanesinin 2 kanadı kopmuş çalışıyo fakat içim rahat değil orjinal fan yan sanayisi ile değiştirmek istemiyorum. böyle çalışması ne gibi zararı olur ayrıca Pusat bey sorum size orjinali ne kadar?  :(
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Toyota Club Türkiye

AE 101 Klima Fanı
« : Ocak 19, 2009, 14:43:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: AE 101 Klima Fanı
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2009, 16:55:29 »
  Bence en basitinden klima performansı düşer ve ayrıca pervanenin balansıda bozulduğundan bir süre spnra motoru yanar fanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2009, 21:29:57 »
Hakan abinin dediğine katılıyorum.Hatta yeni bir tane fan pervanesi alsanız bile balansı olmamasına dikkat edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2009, 09:16:29 »
Pusat bey sorum size orjinali ne kadar?  :(

Aracın modelini yazmamışsınız ama ben benim avatarımdaki araçtandı diye hatırlıyorum sizin aracınızı. Klima fan pervane fiyatı serviste 130 TL.
 Eğer aracınız farklı bi araçsa onunda fan pervane fiyatını verebilirim.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
« Yanıtla #4 : Ağustos 01, 2010, 17:47:41 »
Sayın Kaan bey bende bir toyota corolla terra sol 1,6 kullanıcısıyım aracım 2000 model bildiğiniz üzre klima yerleri hazır oluyor maa benim aracımda klima fanı ve düğmesi eksik sadece.geçen yıllarda sivastaki serviste yaklaşık 1000 ytl gibi ücret söylediler.Acaba sadece fan (pervanesi)ve içeride ac düğmesi nekadar tutar.İlgilenirseniz sevinirim.Aracım sizinkinin çift farlı olanı.Saygılarımla yi günler.Emailim unse2008@hotmail.com
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 02, 2010, 10:56:07 »
Sayın Kaan bey bende bir toyota corolla terra sol 1,6 kullanıcısıyım aracım 2000 model bildiğiniz üzre klima yerleri hazır oluyor maa benim aracımda klima fanı ve düğmesi eksik sadece.geçen yıllarda sivastaki serviste yaklaşık 1000 ytl gibi ücret söylediler.Acaba sadece fan (pervanesi)ve içeride ac düğmesi nekadar tutar.İlgilenirseniz sevinirim.Aracım sizinkinin çift farlı olanı.Saygılarımla yi günler.Emailim unse2008@hotmail.com
kompresör, evaparatör, kondenser, dryer, expention valf (vs. vs. ...) ve bu parçaların arasında gerekli bakır boru tesisatınız, tesisatın içinde soğutucu akışkanınız (klima gazı) varsa bir düğme bir fan çok pahalıya gelmez size...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ağustos 09, 2010, 13:01:10 »
aynı sorun ende de var. benim aracın klima pervanesine de kuş girmiş ve pervanenin birini kırmış. bu şekilde kullanırsdan sorun oluyor. aracın hararet yükseldiginde hem radyatör fanı hem de klima fanı çalışınca araç aşırı bir şekilde titreme yapıyor. yani balansı bozuluyor. klima fan pervanesini bulamazsın. ancak pervane klima fan motoru ile beraber satılıyor. bunun da yan sanayisi 150.00 tl civarı orjinalı 400 falan diyorlar. uygun bulursan bana da haber ver ben de hala degiştimedim ama acilen degiştirmem lazım çünkü klimayı tam randımanlı kullanamıyorum. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2010, 15:04:17 »
aynı sorun ende de var. benim aracın klima pervanesine de kuş girmiş ve pervanenin birini kırmış. bu şekilde kullanırsdan sorun oluyor. aracın hararet yükseldiginde hem radyatör fanı hem de klima fanı çalışınca araç aşırı bir şekilde titreme yapıyor. yani balansı bozuluyor. klima fan pervanesini bulamazsın. ancak pervane klima fan motoru ile beraber satılıyor. bunun da yan sanayisi 150.00 tl civarı orjinalı 400 falan diyorlar. uygun bulursan bana da haber ver ben de hala degiştimedim ama acilen degiştirmem lazım çünkü klimayı tam randımanlı kullanamıyorum. 
Yan sanayi taktım 100 tl ye şimdilik performans aynı bir sıkıntı yok, çıkarılan parçanın denso marka motorunu aldım plastikleri attım servise sordum. pervane ve davlumbazı ayrı satılıyormuş yaklaşık 200 tl fiyat çektiler şimdilik motor duruyor belki sadece 200 liraya  alır motoru monte eder kullanırım diye düşünmüştüm memnun olunca öyle kaldı belki ilerde bozulursa kullanırım.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''