0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey, benim ibrelerde milimetrik sapmalar olduğu konusunda uyardı arkadaşlar, farklı bilgi-tecrübe paylaşımları olabilir diye düşünerek bu başlıkta herkese danışmak istedim.Bir sonraki bakımda hararet ve rölanti devirlerini göstermeyi düşünüyorum servise. Ya da bakımı beklemeyip daha erken de gidebilirim. Şanlıurfa Toyota servis herhalde sorun varsa tespit edecektir.
Süleyman kardeş senin işin mi yok paran mı çok? araban canavar gibi .
Radicool SF'de Super Long Life İlke, su koymasan da olurdu, saf su koyarsan sadece donma derecesi artar.Yüksek mineralli su (musluk suyu) ilave edersen akışkanlık azalır, tortu süresi kısalır dolayısı ile uzun süre kullanamazsın.Ayrıca motor bloğu alüminyum alaşım ise kattığın su içerisindeki klor miktarına göre karıncalanma oluşturur
Aritilmis su koymustuk abi. Radyatorum degisti motorun su kanallarinida motoru indirdigimde temizledim ben tel firca ile. Onceki sahibi su ile kullanmisti. O zaman radyatorun altindaki tapayi acarak bosaltip full antifriz doldurayim
Su kanallarının bir çoğuna tel fırça ile giremezsin İlke, Radicool SF kullanacaksan tamamını Radicool SF ile doldurabilirsin, gerektiğinden saf su ile de tamamlayabilirsin.
Ufuk bey 2008 mmt dizel auris aracımın boğaz kelebeğini temizliycem tam parçanın hangisinolduğunu gösteren bir resim varmı sizde
Emin bey, hava filtre üst kapağı ve kelebek gövdesine bağlı hortumları söktükten sonra aşağıdaki figürde gördüğünüz 91551-80825 numaralı 4 adet cıvatayı sökmeniz gerekli, "26100G" pnc kodlu parça gaz kelebek gövdesi.