0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yücel bey bence 5 litre ile ışık sönmez. Belki siz beddua edince pompacı bedduadan korktuğu için öyle söylemiştir. Yani bedduadan korktuğu için kıpkırmızı kesilmiş olabilir. Yani illa öyle yapmıştır diye suizanda bulunmamak lazım. Nacizane fikrim. Lütfen yanlış anlama. Ama dediğiniz gibi çok hile hurda yapan vardır. Belki o arkadaş da yapmıştır. Ama ya yapmamış ise... sadece nacizane söyleyim dedim. Ama lütfen böyle bir uyarıda bulundum diye alınma. Kal sağlıcakla...
Durumda yanlış anlayacak bir şey yok . Pompacının hareket ve tavırlarından dolayı öyle söyledim . Çalmadıysa sıkıntı yok .Çaldıysa kusura bakmasın hırsızlık yapana hakkımı helal etmem . Kendinden emin olan insan zaten tamam abi ben çalmadım sorun yok diyebilir ki zaten .Ben kendi yüzünede söyledim çalmadım diyorsan sıkıntı yok kardeş dedim .
Eskiden hiç fatura kesilmiyordu, benzinciler satış göstermek için çoğu hayali toplu faturalar kesiyordu. Fiş ve plaka sistemi bunun önüne geçti ancak bu seferde farklı plakalara yazılmaya başlandı dediğiniz gibi. Bunu önlemenin tek yolu şirket araçları gibi piyasadaki bütün araçların taşıtmatik gibi çipli sisteme geçirilmesi.