Gönderen Konu: 2011 corolla direksiyon amblemi  (Okunma sayısı 1911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
2011 corolla direksiyon amblemi
« : Mart 15, 2016, 19:58:25 »
arkadaşlar merhaba benim corollada çok canımı sıkan bir durumu bugün itibariyle farkettim.Direksiyon üzerindeki Toyota ambleminde soyulmalar mevcut, bu soruna bir önerisi olan veya başına gelen varmı acaba, yabancı bir iki siteden araştırdım amblem satılıyor fakat aynı yerde airbag de olduğu için plastikle birlikte bir bütün olabileceğini düşündüğümden alıp almama konusunda terddütte kaldım.
1996 xei efsane

Toyota Club Türkiye

2011 corolla direksiyon amblemi
« : Mart 15, 2016, 19:58:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 70000
Ynt: 2011 corolla direksiyon amblemi
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2016, 15:22:21 »
Benden başka bu sorunla karşılasan yok galiba
1996 xei efsane

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 53000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2016, 15:46:12 »
arkadaşlar merhaba benim corollada çok canımı sıkan bir durumu bugün itibariyle farkettim.Direksiyon üzerindeki Toyota ambleminde soyulmalar mevcut, bu soruna bir önerisi olan veya başına gelen varmı acaba, yabancı bir iki siteden araştırdım amblem satılıyor fakat aynı yerde airbag de olduğu için plastikle birlikte bir bütün olabileceğini düşündüğümden alıp almama konusunda terddütte kaldım.

corolla da karşılaşmadım ama genelde yanlış temizlik uygulamasından çoğu aracın (bu sadece otomobille sınırlı değil) direksiyonunda soyulmalar meydana geliyor. mesela ıslak mendille kesinlikle silmeyin direksiyon temizliğinin bence en güzeli nemli bezle silmektir. şu anki sorununa çare olamadım ama bundan sonrası için fikir vermişimdir inş hayırlı günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2016, 18:38:35 »
Bencede islak mendille silinmesi hem krom lara kaplamalarar deriye cok zarar veriyor.Hatta forumdan bir arkadaş tavani silmişti.Tavanda bezde bile deformasyon yapmis.
Forumda ilk olabilirsiniz.Tabelacida reklamcida yada folyo isi1 yapan yerlerde üzerine folyo kaplattirin .

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2011 d4d Corolla