0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmirdeki test aracında lastikler bridgestone değildi, galiba continental idi, aracın yerden yükskliği corolla ile aynı 21 cm. yol bilgisayarı sadece anlık yakıt tüketimini dösteriyor(Dediler) bi de senin paspaslar kaucuk, buradakilerin hepside kumaş paspas var, acaba orada uygulama mı değişik, veya o paspasları ayrıcamı aldın, süspansiyon nasıl, klima açık yokuş çıkarken motor kesiliyormu...yani biraz daha fazla bilgi, bu arada kazasız,balasız..[/quote]pazartesi günü lastik markasının farklı olmasını bayiye sorucam. valla honda bana corolladan daha alçak geldi. yol bilgisayarı sadece 100 km deki tüketimi gösteriyor anlık tüketim kimin işine yarar ki kumaş paspaslar standart veriliyor kauçuk olanı hediye aldık kumaşlar altta kaldı açık renk olduğu için çabuk pislenicek gibi duruyor. araç henuz 300 kmde 2 defa silivri - istanbul yaptık yokuş çıkıcak henüz bir yol olmadı klima açıkken ne olur bilmiyorum. iyi dileklerin için teşşekürler[quote=Levent Sevim]devir kesici 7400 de mi? [/quote]evet öyle gözüküyor henüz deneme fırsatım olmadı araç daha 300 km de
bunun otomatiğinde ortadaki kocaman devir saati ne işe yarıcak, yani onun yerine güzel bi resim koysalarda olur heralde [/quote]otomatikte devir saati çok daha fazla işe yarıyor...
otomatikte devir saati çok daha fazla işe yarıyor...[/quote] yok canım... 5 aydır kullanıyorum corolla AT'yi, ben açıkcası şu an gözümün önünde canlandıramayacak kadar az baktım o devir saatine, olsa ne olur olmasa ne olur? ya nerde işe yarıyor cidden? acaba benim AT araçlarda kullanmayı bilmediğim bir opsiyonmu var?
merhaba..araç sizin ise hayırlı olsun diyelim..gerçekten çok güzel araç..dayım jetta almak isterken son anda buna döndürdüm;pişman olacağımı da sanmıyorum..bizim araç da önümüzdeki hafta çıkacak..arada test ederiz..[/quote]araç hatunun babasına ait iyi dileklerin için teşekkürlerdayınızın pişman olacağını zannetmiyorum sizede şimdiden hayırlı olsunben hondayı henuz 150-200 km civarı kullandım. daha önceden yazmıştım 4 ay önce corolla almasaydım kesin bende yeni honda civic alırdım2 hafta önce honda ile E5 den silivriden tekirdağ gidip geldim aynı gün corolla ile E5 den siliviri-istanbul eve dönüş yaptım o gün kesinlikle hondanın konfor ve performansı corollaya göre iyi olduğuna karar verdim.