Bugun servis intercooler ücretsiz değişim yapıldı araç da gözlemlediğim motor gücünde çekmeme var gitmiyor sanki. Asıl sorunum araba arıza lambasını yaktı ve check vsc yazıp devAmlı vsc lambası yakıyor bilgisi olan varmı araç böyle kullanılır mı.
Bugun servis intercooler ücretsiz değişim yapıldı araç da gözlemlediğim motor gücünde çekmeme var gitmiyor sanki. Asıl sorunum araba arıza lambasını yaktı ve check vsc yazıp devAmlı vsc lambası yakıyor bilgisi olan varmı araç böyle kullanılır mı.
tekrar servise gitmenizi tavsiye ederim, biraderin arabasıda intercooler değişimi sonrası gaz yemiyordu. servise gittiğinde yanlış hatırlamıyorsam manifold ayarını yapmadıklarını söylemişler. ayar sonrası normale dönmüştü
intercooler değiştirenlerin şayet çekmem sorunu var ise tekrar servise gitmeli bakılmalıdır..
Benim de aynisi intercoll degişti araba çekişten düştü yakıt arttı egr tıkalımı diye düşünüyorum nerdeyse yol bilgisayarı şehir içi 8.0lt gösterir oldu boyna yakıtı değiştirdim durduk yere birde katkı atıcam bakalım sonuç ne olacak
Bende arkadastan 2011 d4d aldim 70 binde.oda intercooleri değişmis ti .Ben 8.2 ortalama ile geziyorum.shift yanar yanmaz degistiriyorum araba ne derse yapiyorum.
Bunlari okuduktan sonra acaba sorun bendemi degisimde mi
cekisine birsey diyemem çünkü onceki halini bilmiyorum.
Ama benzinli gibi degil .ilk dizel arabam oldugu icin devirli mi kullaniyorum diyorum ama 2000 devir olunca ışık yaniyor bende degisiyorum zaten
Bende arkadastan 2011 d4d aldim 70 binde.oda intercooleri değişmis ti .Ben 8.2 ortalama ile geziyorum.shift yanar yanmaz degistiriyorum araba ne derse yapiyorum.
Bunlari okuduktan sonra acaba sorun bendemi degisimde mi
cekisine birsey diyemem çünkü onceki halini bilmiyorum.
Ama benzinli gibi degil .ilk dizel arabam oldugu icin devirli mi kullaniyorum diyorum ama 2000 devir olunca ışık yaniyor bende degisiyorum zaten
tuncay 2000 devirde vites Değiştirme! 3000 ne yakın değiştir aracın yakıtı sirf intercooller değişiminden arttı bu araç 6.2 gecmezdi hava girişlerinde yönünü değiştirmişler
Valla zafer bey Shift ne yazarsa ozaman degisiyorum.Sizde yağ eksiltme varmi.2010 2011 lerin çoğunda 2012 nim ise agustosa kadar olanlarda var sikinti.
Antepte sehir ici 530 km olmus 2 cizgi var daha.Tam ne yakiyorsa ışık mi ünlem mi ne o yaninca belli olur.Buarada ben sustali anahtar ve kapi esigi aldim.Sirada montajini yaptiracak yer bulursam kararan ayna ve geri görüs kamerasi ve ayna cam kapama modulu var.hepsi alibaba dan paylasirim buradan
Eyvallah tuncay bey yag yakma benim arabamda vardı blok degişti seçmenler falan düzeldi gibi sana tavsiyem shıft fazla takılma onun gösterdiği vites değişimleri hikaye yag basıncına göremi yanıyor nedir erken yanıyor aksesuar paylaşimlarınız için tsk. Bende ayna kapama modülü aldım takıcam
Valla zafer bey Shift ne yazarsa ozaman degisiyorum.Sizde yağ eksiltme varmi.2010 2011 lerin çoğunda 2012 nim ise agustosa kadar olanlarda var sikinti.
Antepte sehir ici 530 km olmus 2 cizgi var daha.Tam ne yakiyorsa ışık mi ünlem mi ne o yaninca belli olur.Buarada ben sustali anahtar ve kapi esigi aldim.Sirada montajini yaptiracak yer bulursam kararan ayna ve geri görüs kamerasi ve ayna cam kapama modulu var.hepsi alibaba dan paylasirim buradan
sustalının fotosunu koyarmısın. bende almayı istiyorum. birde benim araç 2009 d4d manuel vites şehir içi istanbul trafiği 7,5lt gibi gösteriyor ortalama.normal mi?
Uncut Remodel Vaka Katlanır Kapak Uzaktan Anahtar Kabuk Fit Toyota Avalon Camry Corolla Echo RAV4 Prado Için 3 Düğmeleri Ile
http://s.aliexpress.com/qeeyuYnI(from AliExpress Android) bu ürünü aldim
sustalının fotosunu koyarmısın. bende almayı istiyorum. birde benim araç 2009 d4d manuel vites şehir içi istanbul trafiği 7,5lt gibi gösteriyor ortalama.normal mi?
intercooller sizin modellerde değişim yapılmadı mmt mi araba?
Egr ye temizlettinmi? Veya maf sensörünü forumda bir cok kişi temizliyor
Arabam 8.0lt gösteriyordu hafta sonu 400km uzun yol yaptım 5.4 de düşme ortalama 110 ... arası süratle şimdi sabah bindim çekiş falan on numara olmuş önceden şehir içi cok kullanırdım uzun yol ayda bi yaparım neyden dolayı düzelmiş olabilirki egr tıkalıydıda uzun yol yapıcam acildi acaba
Duzenleme:Trafik kurallarina uyalim, uymayanlari uyaralim.