0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
50bin km dayanabildiğiniz için tebrik ederim
50bin km sonrası lastikleri değiştirdim.ilk izlenimim direksiyon yumuşadı
Turanzalarla 16 bini devirdim ,aslında lastiklerimden pek şikayetim yok ya da baştan beri öyle kullandığım için alıştım bunlara(beni rahatsız eden bir durum olmadı hiç) ,yine de daha yumuşak bir lastiğe geçmek için sabırsızlansam da daha 1 yıllık lastiklere yazık olacak diye kıyamıyorum Lastikleri verecek birini bulsam hemen değiştiricem
Ben avensisi aldığımda michellin primacy hp vardı lastikler 12.000 km de lastiklerim audi lerdede bu lastikle veriyolar primacy hp nasıldır bilginiz varmı ben başka lastik kullanmadığımdan bu araçta sert yumuşak yorum yapamıyorum
Yeni corollalardaki bringston berbat bir lastik.En olumsuz yanı en ufak bir eğim ve tümsekte arabayı acayip sarsıyor ve sürüş konforunu bozuyor.2010 da aldığım corolada da dunlof vardı,o da aynıydı.Toyota bu sıfır araçlarda niye böyle lastikler kullanır?
Ücretsiz ise ben talip olabilirim )
Corolla ve sınıfı araçlarda genelde hız endeksi yüksek ( V,W) lastikler takılıyor. Ve büyük bir oranda da şehiriçi kullanıldığından lastikler gerekli ısıya ulaşamadığından düşük hızlarda ve kısa mesafelerde maalesef rahatsız edici oluyor. Bizim Corolla'da Yokohoma vardı. Değişim zamanı geldiğinde Dunlop H sınıfı lastik aldırdım babama. Araçta inanılmaz bir değişim gerçekleşti. Ses ve sertlik sıkıntısı yaşayan arkadaşlara önerim H sınıfı lastik almaları yönünde olacaktır.