0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan benim amca oğlu da ford da çalışıyor bir dönem lpg montaj işine bakıyordu orada bana abi mavi denizler genel dağıtıcı ama onların bir ustası vardı . Ayrıldı birkaç kişiden çoluk çocuğa iş yaptırıyorlar diye duydum diye bahsetti . Genel olarak inernet ortamında araştırdım Mocan Otogazdan herkes memnun şikayetçi olanı görmedim Şikayet varda bile 1 tane şikayetleri yok ama diğer firmaların var . Ayrıca BRC firması tarafından da örnek bayi seçilmiş bir firma .Bu arada Lovato OBD2 sistemi de övüyorlar bakalım araştırmaya devam edeceğim . Araca binme olayına gelirsek aracımdan çok memnunum bir şikayetim şu an 96 binde hedefim 120- 130 bine kadar binip ondan sonra değiştirmek bu da ortalama 3 yıl daha bineceğim anlamına geliyor . Yılda ortalama 10 bin ve üstü km yaparım gibi geliyor lpg den sonra sürekli işe gidip gelme ve daha çok gezmeler palanlıyorum .Bu arada LOVATO OBD2 kiti hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa veya bilgi verirse sevinirim .Yüzde yüz italian ve kendi ayarını kendi yapıyor şeklinde bir bilgi var .Yanlış bilmiyor isem Lovato Toyota araçlara uygun kitlerden diye duymuştum .
Murat abi malum hayat şartları insanları istemediği şeylere doğru sürüklüyor . Bazı şeylere bu LPG gibi insan istemediği halde kullanmak durumunda kalıyor.Mocan otogaz dan övünç bey ile görüştüm bugün aklıma takılan bütün soruları sordum sağ olsun sıkılmadan bunalmadan cevapladı hepsini. İnternette bura hakkında epeyce yorum okudum hep memnuniyet nerdeyse hiç şikayet yok . Yol ayarı olayı dedim daha lafımı bitirmeden övünç bey abi biz bur da montajı yapılan bütün araçlara yolda ince ayar yapıyoruz aracın yakıt fark etmeksizin çekişini gidişini en ince ayarına kadar yapıyoruz o sebepten aklında hiçbir soru işareti kalmasın dedi. Performans kaybı olmayacağını bunu hissetmeyeceğimi de belirtti .Tek kafama takılan husus ben manifoltun dışarda delinmesini istediğimi belirttim onlarda bu işlemi yapamayacaklarını sözüm ona bizim manifoltlar da bir conta varmış 300 tl fiyatlı söküldüğü zaman onun değişmesi gerekiyormuş eğer kabul ederseniz ben sökerim dedi ben daha önce manifolt söktürdüm eski aracımda conta falan görmedim . Ters matkapla delinerek işlem yapıyoruz dedi kesinlikle sorun çıkmayacağına garanti ederiz dedi . Fakat ben internette bunla ilgili montaj videoları izledim manifoltu söküp çetvel ile ölçüp çizip aynı mesafede deliyorlar akabinde enjektörlere giden hortumları da aynı boyda kesiyorlar .Ya bak işte böyle diyorlar taktırasım felan kalmıyor ya arkadaş 10 dakikalık işlem ne diye işçilikten kaçıyorsun ki anlamıyorum aklı sıra beni kandırmaya kalkıyor .