0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006 avensis bujilerini degisecegim denso marka alayim diorum sizinde fikirlerinizi almak isterim.Degisenleriniz var ise corolla 1.6 vvti auris yaris ile ayni buji sanirim kodu Denso k16r-u11. Dogrumudur diye sizlere sorayim dedim. Birde bu bujinin etkileri nelerdir. Rolanti duzenini ve dusuk devirde toparlamayi hizlandirir mi?
Benim dedigim kod dogru yani deilmi 1.6 vvti icin
Evet eski buji ne gibi etki yapar degisirsem dusuk devirdeki bazen teklemeler gecermi hizlanmalar felan? Mesaj Birleştirildi: Mart 11, 2016, 17:25:10denso k16r-u11 buji sordum bugün sanayide takımına 20 tl istiorlar üstüne basa basa sordum orjınal mi diye evet orjinal dediler.Fiyat normal mi ?
Bujiler tamamdir k16pr-u11 aldim usta digerinden daha iyi dedi.
Aldıktan sonra sordum bikaç yere daha herkes bu daha iyi dedi.Orjinali de 20 tl zaten kodla alakalı bi fiyat yok yani
Üç þaşlıı elektrotlu iridyum uçlu buji (1AZ-FSE motor) , diyor TOYOTA. Buji tipi:3ZZ-FE ve 1ZZ-FE motor:DENSO K16R-U11NGK BKR5EYA111AZ-FSE motor:DENSO SK20BR11Buji tırnak aralığı : 1.1 mm.Buji tipi:3ZZ-FE ve 1ZZ-FE motor:DENSO K16R-U11NGK BKR5EYA111AZ-FSE motor:DENSO SK20BR11Buji tırnak aralığı : 1.1 mm.bknz.: Kullanıcı el kitapçığı.