0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Turbosuz emisyon standartları artık tutturulamayacak kadar düşmüş durumda zaten
Şaka gibi,Millet gider Mersin'e Toyota gider tersine.Arttıracagı şeyi düşürüyor. Sinirimden gülmeye başladım.
Sinirlenme boşuna, patronuna söylerim seni bak
Her platformda gereken seyler, gerekli yerlere gidiyor Ufukçugum.Adımız dogruları demekten dolayı Toyota düşmanına çıkacak.
1 ay önce Toyota İngiltere ve Almanya sitelerinde fark etmiştim ama herhalde hata var diye düşünmüştüm. Ancak Toyota Türkiye'de de yenilenen Verso'da 1.6 Valvematic motorda maksimum tork değeri 160 Nm'den 150'ye, 1.8'de ise 180'den 168 Nm'ye düşmüş. Auris ve Corollada 1.6 motor yine 160 Nm üretiyor. Geçmiş yıllardan gördüğüm kadarıyla Toyota yeni bir motor çıkarmadan önce bir önceki motorların emisyon değerlerini yükseltip, güç değerlerini kısıyor. Bu Verso'da yeni bir motorun habercisi olabilir mi? Acaba 1.5 turbo motor söylentileri doğru mu?
Eski yazılım yüklenebiliyor mu?
BU 1.5 turbo motor hakkında internette bayaa bir araştırma yaptım ancak şu an Toyota'nın tek benzinli turbo motoru 1.2 olan. 1.5 gelecek diye hiç bir yerde bir bilgi yok. Honda geliştiriyor yeni civic ile sunacak ancak Toyota turbo motorlar ile ilgili bilgisi olan burada paylaşabilir mi?
1.33 gibi saçma bir motoru corolla gibi bir efsanede kullanmaya devam eden toyota torku ve gücü dahada düşürerek emekli arabası olma yolunda hızla ilerliyor