0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herhangi bir arıza lambası yok, aracın normal seyrinde herhangi bir sorun yok. ilk çalıştırmalarda motor soğukken bu tip en sağ en sol manevralarında stop etmiyor. araç ısındıktan sonra 12 kmlik yoldan eve geldiğimde yaptığım park manevrasında stop ediyor. 1 kere ediyor daha sonrada etmiyor. bakalım usta ne diyecek.
Direksiyon ile ateslemenin baglantisini merak ettim simdi.
Yağsız kalan hidrolik direksiyon motoru zorlanınca çok akım çekip bujilere beyne elektrik bırakmıyor olabilir diyeceğim. Ama ben de emin olamadım. Kerim bey direksiyon yağı eksilmişse bir yerde kaçak arayın ve kaçağı önleyin.
aracın direksiyonu elektrikli değil hidrolik, gücünü motordan alıyor diye biliyorum, en yüksek güce ihtiyaç duyguğu anda en sağ ve en sola çevrildiğinde aracın rölantisi yetmediği için stop ediyor olabilir. ilk çalıştırmada rölanti yüksek olduğu için sarsılsa da araç stop etmiyor, ama ısındıktan sonra rölanti düşük olduğu için stop ediyor. aracın direksiyon yağı eksiliyor evet. bir keresinde tamamen bitmişti. maliyeti yüksek olacak sanırım, yağ ekle ekle nereye kadar.