0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam toparlaama olmuştur belki ama ön yargılar kırılamıyor veya çok zor kırılıyor Talat kardeşim.Birde çok model değiştirdi reno,model gereğinden fazla ve ben bunu başarısızlığa yordum hep.dCİ motor da tuttu gibi bakalım ne olucak.
Nissan olmasaydı Renault bünyesinde, hala 1.5dCi'nin falan falan beygirlik varyasyonlarını satmaya devam ederdi.
Nissan ile çalışma detaylarını bilmiyorum Ufuk Bey.Japon kardeşler burda da kendini gösteriyor.Vay be.Nissan ile iştirak halindeler mi yoksa sadece motor mu ortak. Veya dCİ motoru geliştirenler Nissan mı?
Tamponda bulunan ledlerin farlardaki kısmı ile birleşmesini kastediyorsanız, mantık şu;Tamponun köşe hasarlarında led parçanın ayrı olarak montajı yapılabilmesi gerekli, aksi halde komple far ile temin edilecek ve aracın kasko risk yüzdesini yükseltecektir, ayrıca kasko dışı onarımlarda yüksek meblağ ile onarılabilirliği düşecek olmasından kaygılanarak parçalı tasarlamış olmalılar.
Hayır kastım led farlar tamponda hoş durmamış şeklindeydi. Şu şekilde olsalardı diye geçirdim içimden.
dCİ gelişiminin japonlara ait olması gerçekten sevindirici.Samsung un otomobil sektöründede olduğunu ilk kez öğrendim.
Renaultmu aman Allah korusun. japon aldım param cebimde kaldı. makyaj sadece göze hoş geliyor ve aldatıyor. sağlamlık ve bu sağlamlığı sürdürebilmek önemli. renault bunu hiç bir zaman başaramadı. aldığım sıfır lagunanın kapıları kısa sürede toz almış ve kilitleri bozuldu daha sefte başlangıç arızası bu oldu daha neler neler. 2 yıl zor sabrettim "sattım kurtuldum". renault hakkındaki tek düşüncem bu. birde aldığım fiyat 5 ise zor zahmet sattığım fiyat en fazla 2,5-3 tü yani anında değer kaybeden bir marka.
Renault tecrübesini Laguna ile yaşamanız yanlış tercih zaten Renaultun en az satan aracıdır.Keşke Megane alsaydınız pek şikayetiniz olmazdı.
İki sene önce komşumun Dizel Fluencesi vardı.Az yakmanın dışında hiç bir özelliği yok derdi.Nitekim 10 ay kullandıktan sonra sattı.