0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla reno bu D segmentte arkadaşların dediği gibi bir ayar tutturamadı. Arabaya diyecek laf yok amblemi sök vw yada toyota amblemi yapıştır araç çok iyi satılır uzun vadede değer kaybetmez. Ama reno D segmentte uzay mekiğide yapsa yine tutulmayacaktır diye bir anlayış yerleşti bir kez. Son olarak ;Superb ile Passat karşılaştırılmış fakat SuperB E segment iken Passat D segment olarak satışa sunuluyor bilginize
ama 2016 superb müthiş ya. o arka koltuk diz mesafesi, o bagaj, bir de cam tavan dedin mi ferah mı ferah... bende takıntı var, bagaj geniş, arka koltuklar rahat olacak, arkada havalandırma olacak (sanki kendim oturuyom)
Ülkemiz çok mu zengin oldu yoksa bu rakamları kanıksadık mı? 135 nedir yahu?Reno yani ötesi var mı?
E segment araçlara hakaret ettin abi. E segmente yakın ölçüleri olabilir ama D sınıfıdır. Rakibi de passattır. Passat ile octavia yı kıyaslamak da diğer yapılan bir yanlışltır. Octavia nın rakibi jetta corolladır. rapid de b sınıfı.Uzunlukla ölçülendirme yaparsak corolla D sınıfı olur.
Ötesi var aslında. 85 bin verip kapı içleri naylon olan corolla alinmasi durumunda da corolla alanlar zengin gözüyle bakılabilir. D sınıfı+sorunsuz otomatik + efsane dizel motor kombinasyonu olan bir aracı günümüz şartlarında daha ucuza almak imkansız. Üstüne bir sürü oyuncak özelliklerde çabası. Sonuç bu paraları haketmiyor ama 2 ihtimal var. Ya gerçekten çok zengin olduk ya da gördüm delisi olup kredilere dayanarak araba alıyoruz. Alti ustu reno kısmına katılmıyorum. Wv tenekeden minibüs yaparken Renault un navigasyonu yol bilgisayarlı ve bu gün birçok araçta olmayan efsane donanımlı araçları vardı adini hatırlamıyorum şimdi.
135 bin lira mı? :O O paradan daha azına temiz bir Land Cruiser alırım, kalanı yakıta vs. ayırırım hem de 5 tane Talismanı hurdalığa gönderir.
Bizim bildiğimiz bu markanın araçlarının arkasında durmadığı,elktronik arızanın her 10 aracından 8 inde olduğu,genelde sürekli üretim-satış odaklı çalıştığı,değişen parçasının çok kısa sürede arızalandığı ve çok parça satışı yaptığından parçadan çok para kazandığı..... Bunadan dedim altı üstü reno diye.Belkide yanılmışımdır,bilemem.
Ön yargılı olmamak lazım, yakından inceleyip test sürüşü yapılırsa fikirler değişebilir. Fiyatlar da önemli. Daha önce Safrane vardı fena değildi mesela.
Aytaç bey iç mekan fotoğraflarına bakınca benim kanaatim araba zaten gözden düşüyor.
Aslında bu algı laguna 3 müdür nedir şu samsung üretimi kasada oluştu. Çünkü aracın her yeri 3 5 sene içinde döküldü haklısınız zaten bir daha da samsung ile bu kadar entegre bir araç uretmediler diye biliyorum. Yani talismanda kendini toplamış olabilirler. Elektronik arızalar fransizlarin genel sorunu ama yine fransizlar içinde en az elektronik sorun çıkaran araçlar da renaultun..