0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracimin 1000 - 2000 km bir ön düzen ayari bozulmakta. her bozulma direksiyon sertleşmesi viraji alamama hissi savrulma çekişten düşme fren mesafesinin artmasi bozuk satih sesinin artisi gibi nedenlerle belli ediyor kendini. ve her seferinde serviste ücretsiz olarak elle ve test sürüsü ile ön düzen ayari yapilip aracimi geri teslim aliyorum. ancak 1000 veya 2000 km arasinda tekrar sil bastan ayni sikayetleri yasamaktayim. ayrica sol omuzun direksiyona fazla müdahale etmek zorunda kaldigim için agrimakta. servis disinda da rot ve balans ile de problemi gideremiyorum. ortalama günde 200 km yol yapan birisi olarak bu durumun çok sik kendisini yenilemesinden dolayi araçtan bikmis durumdayim. benzer problem yasayanlar varmi?
Aracin ilk sahibiyim ve hiç bir darbesi yok lastiklerimi 2 kez continental ile degistirdim .
Her seferinde servise gidiyorsunuz yapılan işlemler neler acaba?Birde anlamadığım sürekli ayninkonudan şikayete gelen araca nasıl bi kalıcı çözüm bulamadılar?
Kardeşim bende daha önce michelin primacy hp lastikler vardı, kabak olmuştu ama bana göre konfor ve yol tutuşu buna rağmen süperdi. Bende senin gibi Continental aldım dört tane.Aldığım güne lanet ediyorum çünkü aldım alalı ne yol tutuşundan memnunum ne de konforundan.Daha sonradan öğrendik ki lastiklerimde üretim hatası varmış. Bence servise vardığınızda lastiklerinizi etraflıca bi kontrol ettirin.
Huseyin bey K. Bakmayın ama servisteki arkadaş sizinle ilgilenmemek için iyi soforsunuz o yuzden fark ediyorsunuz gibi laflarla geciştirip göndermiş. İlk mesajinizda yazdığınız şikayetlerin iyi şoförlük ile ne alakası var anlamadım? Bence siz aynı sikayetler tekrar ederse ya başka bi servise gidin gösterin yada sağlam bi rot balans ustasına gidin arızanın sebebini öğrenin sonra tekrar aynı servise gidip o şef arkadaşa durumu izah edin. Gün içinde sürekli araç kullanıyorsunuz Allah korusun başka sıkıntılara da sebeb verebilir.
DÜZGÜN bir rot balans ustasına götürün sorun ne olduğunu anlarsınız..
musaıt oldugunuz bır gun goturun bırakın aracı dıreksıyon kutusunu degıstırsınler on takımı adam gıbı elden gecırsınler bakalım sonra ne olcak. daha once servıse bu sıkayet nedenıyle gıttıgınıze daır servıs kayıtları evrak vs. elınızde mevcut mu? eger degılse onlarıda muhafaza edın. daha sonra sorun cozulmez ıse nıtıraz edecegınız zaman elınızde kanıt olarak bulunsun
Lastiklerinizi kontrol ettirdiniz mi? Eskimiş yada üretim hatası olan lastikler de bu tür sorunlara yol açabiliyor.
direksiyon değişmeli kolon devamlı ayar kaçırıyor.....bence servis çözmeli.enteresan bir durum.değişim isteyin...
Arkadaşlar mevcut yollardan dolayı ön düzen ayarlarınızın bozulması gayet normal. Kaymak gibi asfaltta araba sürmüyoruz ki. Yol diye asfalt üzeri kaldırım taşı döşüyorlar. Her yer yama. Yapmur suyu Mazgallarından geçerken bile hızımın durma noktasına gelen yerler var. O nedenle arabaya sorun bulmanın manası yok. Düzenli aralıklarla rot balans yaptırılması gerek.
Mehmet bey dedikleriniz doğru ama başka marka araçlarda ön düzen ayarları 50,000 km kadar bozulmadan dayanmakta iken benim aracımın 1000 - 2000 km arasında günlük 300 km yol yaparak kısa sürede bozulması normalmi ? o zaman neden Toyota kullanıyoruz ki
Abi o vakit yetkili servis hariç kaliteli bir bilgisayarlı rot balansçıya gideceksin. Ayarı yapmak için hangi parçalara müdahale yapıyor ona bakıp serviste o parçayı garantiden değişim için yükleneceksin. Biz gecenlerde kaza yaptık. Onarım yapıldı ama araç yolda sola çakiyordu. Ayarı yaptılar düzeldi ama salıncak ve taşıyıcı yamulmuş değişmesi gerekmiş sigortaya onlarıda değiştittirdik.
Hüseyin kardeş arka tarafın gergi kollarının lastik burçlarını iyi bir tamirciye kontrol ettir vaktiyle benim eski efsanede başıma gelip beni deli etmişti. gaza basınca sağa gazı kesince sola çekiyordu. arka taraf oynak olursa ön düzen tutmaz.