0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris uzunluk 4330 İ30 uzunluk 4300 " " en 1760 " " en 1780 " " yükseklik 1475 " " yükseklik 1470"muhterem aks kafasi" mesafesi 2600 "muhterem aks kafasi" mesafesi ?
aurise b+ demek ne kadar saçmaysai30 d+ demek o kadar saçma.ayrıca dizelinin verimli olmadığını belirtmenizde ayrı bir muamma.otomatik versiyonunu kullandığınızı düşünüyorum. aracın manuel versiyonuyla asfalt söktüğüne şahit olabilirsiniz. 100000 km üstü i30da nasıl oluyorsa eski bir araç hissiyatı hissettiniz. arabada birdefa sıkılmıyorsunuz. içinde donanımsal olarak eksik gedik yok. direksiyonu pamuk gibi süspansiyonları koltukları vs herşeyiyle mükemmel bir araç. önündeki amblem toyota olsaydı yere göğe sığmazdı. şimdi otomatik şanzımanınıda değiştirdiler yakıtı düşük performansı yüksek araç yaptılar. ben opel vw araçlarını çok severim. ama astra golf ayarında bir araba yapan hyundai tebrik ederim her zaman. marka takıntınız olmasaydı emin olun 2 aracıda 10 gün kadar kullansaydınız auris yerine i30 daha mantıklı seçim olurdu.
Öncelikle İ30'a D+ diyen ben değilim bir kere burayı yanlış anlamışsınız. Siz uzaktan gördüğüm kadarıyla Toyota'yı antipatik görüyorsunuz VAG ve GM vs. çok seviyorsunuz buna da saygı duyarım. Bende VAG grubu bir araç kullanıyorum. Hiçbir şekilde marka takıntım yoktur. Toyota'yı Türkiye'ye karşı zayıf donanımlarla gönderdiği için epey de eleştirdim. Türkiye'de gördüğü ilginin karşılığını araç ve özellik olarak an itibariyle bana göre veremiyor.Şöyle söyleyeyim uzak doğu araçlarını da zevk alarak kullandım avrupa araçlarını da. Hatta Kia cerato çok başka ve layık olduğu yerin çok altında bulunan bir otomobildir. Siz kia sahibi oldunuz mu bilmiyorum ya da alır mıydınız? Geely Emgrand'ı da fiyatına göre harika buluyorum. Hyundai çok beğendiğim bir markadır, İ30'da keza iyi bir otomobil, kötü denmediki.Ben 100.000km den fazla olan km si ile yetkili servis bakımlı olan İ30'u oldukça gevşek buldum ya da böyle bir hissiyat oluştu. Sizin övdüğünüz direksiyonu da ben beğenmedim. Motorunu ben verimli bulmadım ve oldukça da hantal geldi. Kullandığım araç otomatik vitesti bu zaten en donanımlı versiyon kullandım dememden anlaşılan bir husus. İ30 alır mıyım? Mantıklı bir tercih karşıma çıkar ise neden olmasın. Çünkü marka takıntım yok ve en azından bir markayı dışlayıp diğerlerini göklere çıkartmıyorum. Önemli olan dayanım, güvenlik, araç ve motor teknolojisidir, marka değil. Markalar ise bu saydıklarımı iyi kullandığı ve ürettiği ölçüde değer görür. Toyota'nın yerinin de dünya da nerede olduğu bellidir, VW'nin de Hyundai'nin de Honda'nın da vs.
Ya bu konuyu silin gitsin. Yaratıcı olun anladıkta bu nedir. Bu forum toyota formu bu forum da yerin dibine sokulan başka markada görmedim.
Selçuk bey, siz beğenmediyseniz silsinler tabi. Adminlerden rica edelim silsinler. Bu nasıl bir zihniyet ya. Ben de başkaları da sanki yazılan , açılan her konuyu beğeniyor muyuz? Her beğenmediğimiz şeyi silin gitsin dersek nasıl olur acaba?Mesaj Birleştirildi: Mart 12, 2016, 09:18:42@Aytaç Hut (27127) , @Kaan Kara (29002) konuyu silin lütfen, arkadaşlardan rahatsız olanlar var.
sizin keyfiyetinize göre konu açarız moderatörler kapatırlar. olmadı size sorarız ne yazacaksak edeceksek. olur mu ? izniniz var mı ?
Kim ne derse desin tartismasiz sekilde toyota tum modellerini bosaltip getiriyor. Ingilterede test edilmis 2005 corollada sunroof tan tutta elektrikli katlanir aynaya kadar her donanim vardi. Biz 3. Dunya ulkesi degiliz. Biri bunu toyotaya soylesin